BestMusic.ro » Stiri »   Alexandra Stan lanseaza albumul „Rainbows”

  Alexandra Stan lanseaza albumul „Rainbows”

  Alexandra Stan lanseaza albumul „Rainbows”

Alexandra Stan este primul artist roman care colaboreaza cu un influencer virtual - Ana Tobor - pentru a lansa o melodie!

Alexandra Stan a lansat astazi, 29 aprilie, al cincilea album din cariera – "Rainbows”, alaturi de Universal Music Romania. Noul material discografic include piese deja cunoscute precum "Come Into My World” (feat. Nervo), "Tokyo” si "Obsesii”, dar si melodii noi ca "Lie” (inspirata de marea cantareata Maria Lataretu), "It’s My Life” sau "Kame Ha” (alaturi de Ana Tobor, primul influencer virtual din Romania).

"Am asteptat atat de mult lansarea acestui album!!! Si ma bucur ca in sfarsit e aici, il puteti asculta si voi! Am muncit mult la "Rainbows”, mi-am pus sufletul in versuri, am scris, am compus, am stat multe ore in studio, dar a meritat totul. Albumul va trece prin multe stari, asa cum mi s-a intamplat si mie. De fapt, de asta se numeste "Rainbows”. Un amalgam de trairi, de sentimente frumoase, incarcate de emotie. O sa ascultati piese pop, dar si balade, o sa dansati, dar o sa intrati si intr-o stare de melancolie. Sper sa va placa, in "Rainbows” este despre MINE, despre TINE, despre NOI toti si trairile noastre”, a declarat Alexandra Stan.

O colectie de 15 cantece, fiecare piesa prezentand o latura diferita a Alexandrei Stan; titlul "Rainbows” nu doar ca este o metafora pentru melodii, cat si pentru artista, aratand si diversele atitudini ale Alexandrei - jucausa, indrazneata, extravaganta, misterioasa sau doar girl next door.

Materialul este un caleidoscop de ritmuri, teme, mesaje si abordari cand vine vorba de videoclipuri muzicale. Avand in vedere versatilitatea acestui album, exista cel putin o melodie potrivita pentru fiecare dispozitie si gust personal.

Fiecare melodie dezvaluie un nou unghi al acestui album cu mai multe fatete, a creat si mai multa asteptare pentru fanii Alexandrei, pana cand acestia vor putea obtine o imagine completa a "curcubeului” ei plin de culori. De la dans si cantand cu sufletul la gura pe single-uri precum "Come Into My World”, o colaborare cu duo-ul de surori DJ de renume mondial, NERVO, "Tikari”, "I Think I Love It” si "Aleasa”, pana la sentimentul de nostalgie si sinceritate, precum "Tokyo”, "Cherry Lips”, "Bad at Hating You” si "Lie”, acest album promite a fi cea mai autentica si distinctiva inregistrare pentru Alexandra Stan de pana acum.

Albumul include si o noutate pentru un artist roman, o colaborare cu primul influencer digital roman, Ana Tobor, pentru piesa de inspiratie J-pop, "Kame Ha”.

Tracklist:

1. Rainbows

2. Come Into My World (with NERVO)

3. It’s My Life

4. I Think I Love It

5. Tikari (feat. LiToo)

6. Kame Ha (feat. Ana Tobor)

7. Tokyo

8. Boy, Bye!

9. Bad at Hating You

10. Cherry Lips

11. Lie

12. Outro

Bonus tracks:

13. Obsesii

14. Aleasa

15. Take Me Home
Publicat pe 03 Mai 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram