BestMusic.ro » Stiri »   Alexandra Stan, primul concert live dupa o pauza de un an  

  Alexandra Stan, primul concert live dupa o pauza de un an
 

  Alexandra Stan, primul concert live dupa o pauza de un an
 

Alexandra Stan ii invita fanii din intreaga lume intr-un concert live, pe 15 aprilie, la ora 21:00, prin cadrul unei platforme online.

Desi pandemia a afectat industria muzicala, artitii s-au adaptat la noua realitate, astfel ca interaciunile cu fanii au loc online, in special prin social media. Acum, prin Netbox, Alexandra susine primul concert live dupa o pauza de un an.

"Am emoii de parca ar fi pentru prima data cand susin un concert. Am simit ca e momentul sa retraiesc alaturi de fanii mei bucuria unui show, chiar daca de data asta este facut intr-un alt mod. Eu ma pregatesc intens pentru 15 aprilie, fac repetiii cu trupa zilnic, vreau sa fie o experiena frumoasa pentru fanii mei din intreaga lume”, spune Alexandra Stan.

In cadrul concertului, Alexandra va canta cele mai recente single-uri, precum "Aleasa”, "Take Me Home”, dar i hiturile "I did it, Mama” i "Mr. Saxobeat”.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Publicat pe 07 Aprilie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu