BestMusic.ro » Stiri »   Alexandra Stan si MATTN lanseaza piesa "Bitch is fire"

  Alexandra Stan si MATTN lanseaza piesa "Bitch is fire"


Alexandra Stan se alatura DJ-ului belgian, MATTN, pentru a lansa noul lor single "Bitch is fire". Piesa, care combina sunetele muzicii electronice cu vocea puternica a Alexandrei Stan, este disponibila acum pe toate platformele de streaming.

"Bitch is fire" este o piesa "statement” care vorbeste despre femeile independente si puternice, care nu accepta sa fie tratate in mod inadecvat de catre cei din jurul lor. Melodia se distinge prin beat-uri energice, iar vocea puternica a Alexandrei Stan completeaza perfect ambianta.

Alexandra Stan este o cunoscuta cantareata din Romania care a castigat popularitatea la nivel international cu piese precum "Mr. Saxobeat" si "Lollipop (Param Pam Pam)". Mattn, pe de alta parte, este un DJ si producator belgian care a colaborat cu numerosi artisti din intreaga lume.

Despre lansarea piesei "Bitch is fire", Alexandra Stan a declarat: "Aceasta piesa este o oda despre puterea femeilor si despre faptul ca trebuie sa ne sustinem unele pe altele pentru a ne atinge obiectivele. Sunt foarte fericita sa fiu parte din acest proiect alaturi de Mattn si sper ca aceasta piesa sa inspire femeile din intreaga lume."

Mattn a adaugat: "Am fost foarte incantata sa colaborez cu Alexandra Stan la aceasta piesa si cred ca rezultatul este o combinatie intre energia muzicii electronice si vocea puternica a Alexandrei. Speram ca aceasta piesa sa inspire oamenii sa-si urmeze visurile si sa-si manifeste puterea interioara".

"Bitch is fire" este disponibila acum pe toate platformele de streaming, iar fanii muzicii electronice si ai Alexandrei Stan sunt invitati sa o asculte si sa o impartaseasca cu prietenii lor.

Streaming Link-ul piesei se regaseste aici.

Mai jos puteti asculta piesa artistei.
Publicat pe 09 Mai 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram