BestMusic.ro » Stiri » AMANARE vernisaj  #find us - Expozitie foto dedicata fotografilor afectati de tragedia #Colectiv@Hanul Gabroveni 

AMANARE vernisaj  #find us - Expozitie foto dedicata fotografilor afectati de tragedia #Colectiv@Hanul Gabroveni 


Organizatorii expozitiei foto dedicata fotografilor afectati de tragedia #Colectiv au decis sa amane deschiderea acesteia pana sambata, 12 decembrie, ora 14, deoarece nu au reuit sa se organizeze la timp.

"Ne cerem mii de scuze, dar suntem nevoiti sa va anuntam ca este imposibil sa deschidem expozitia in data de 8 decembrie. Am facut toate eforturile posibile sa fie totul gata la timp, dar pentru ca este pentru prima data cand incercam aa ceva, nu am tiut cate capcane ascunse sunt in drumul nostru.

Va rugam sa ne iertati i avem marea rugaminte sa intelegeti ca aceasta expozitie este pentru noi un mod prin care ne dorim sa ne amintim i sa fim alaturi de prieteni dragi", Ciprian Vladut, organizatoe

#find_us: Expozitie foto dedicata fotografilor afectati de tragedia #Colectiv, 12 decembrie, ora 14, Hanul Gabroveni

Fotografii din Colectiv erau parte a unui grup unit, acetia participand impreuna atat la majoritatea concertelor din Bucureti, cat i la concertele de anvergura din tara i nu numai (Roger Waters, Robbie Williams, Andr Rieu, AC DC, Bon Jovi, Rockstadt Extreme Fest, ArtMania, Electric Castle, Hellfest (Franta) sunt doar cateva exemple). Erau legati atat de afinitati profesionale, cat i de prietenie, ei fiind cei care de fiecare data erau prezenti in fata scenei spre a surprinde cele mai bune cadre cu artitii i cu publicul. Aproape toate fotografiile de concert aflate in diversele galerii foto online sunt rezultatul muncii acestor fotografi.

O parte dintre aceti fotografi nu mai sunt printre noi. Astfel, am decis sa organizam #find_us: Expozitie foto dedicata fotografilor afectati de tragedia #Colectiv, scopul evenimentului fiind de a omagia munca lor, dar i de a-i sustine pe supravietuitori, care au nevoie de ajutor.

In cadrul expozitiei, vor fi prezentate peste 200 de lucrari de fotografie, mare parte dintre acestea apartinand fotografilor prezenti in seara tragediei in clubul Colectiv, aceasta initiativa fiind cea mai complexa expozitie pe aceasta tema organizata pana acum in Romania.

Intrarea la expozitia #find_us va fi libera, existand insa posibilitatea ca publicul sa faca donatii, sumele stranse urmand sa sustina tratamentul fotografilor afectati de incendiul din Clubul Colectiv sau sa ajunga la familiile acestora, greu incercate dupa tragicul eveniment.

Expozitia va avea trei teme: 1. cate 10 fotografii ale fotografilor afectati de tragedia din clubul Colectiv; 2. fotografii ale celorlalti fotografi de concerte (expuse la Hanul Gabroveni, incepand cu 8 decembrie) ; 3. fotografii cu trupa Goodbye to Gravity din concertele sustinute de acetia de-a lungul timpului (expuse la Casa Filipescu-Cesianu, incepand cu o data ce va fi anuntata ulterior) .

#find_us este o expozitie care dorete sa arate publicului viziunea fotografilor raportata la artistul care urca pe scena, la reactiile acestuia i la public. Scopul principal este intelegerea complexitatii i pasiunii care exista in spatele obiectivului foto.

In cadrul expozitiei se va organiza o licitatie, toate lucrarile expuse urmand a fi vandute, spre a putea oferi un sprijin real fotografilor afectati de tragedia din clubul Colectiv i familiilor acestora.

EVENT FB - www.facebook.com/events/1651255918480655
Mai multe stiri despre: licitatie  expozitie  vernisaje  tragedie Club Colectiv 
Publicat pe 08 Decembrie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram