BestMusic.ro » Stiri »   Amber Van Day si Ilira au lasnat single-ul "See You In Tears"  

  Amber Van Day si Ilira au lasnat single-ul "See You In Tears"
 

  Amber Van Day si Ilira au lasnat single-ul "See You In Tears"
 

Dupa succesul piesei "Kids In The Corner", AMBER VAN DAY face echipa cu ILIRA pentru imnul fetelor independente "See you in tears”.

Single-ul ei de debut, "Kids In The Corner", a fost folosit pentru epica scena de deschidere a serialului Netflix - "Fate: The Winx Saga" cu cateva saptamani in urma, iar AMBER VAN DAY a cucerit topul Shazam. Piesa "See You In Tears" este compusa de catre cele doua artiste si a fost inregistrat in timpul pandemiei.

AMBER VAN DAY si ILIRA, originare din Elvetia cu radacini kosovo-albaneze, au o declaratie clara pentru fetele care incearca sa le faca iubitilor lor avansuri. Felul in care se uita la ei este unde acestea trag linie: "Ca un catelus / la fereastra / el este irezistibil / asa ca il doresti / cum il doresc si eu / dar esti deliranta”.

Vocea puternica a duo-ului vorbeste, cateodata, cu umor despre de ce nu este o idee buna sa interferezi in relatiile lor. "See you in tears” este o melodie fresh, increzatoare, deoarece AMBER VAN DAY si ILIRA cauta sa faca ravagii printre competitie.

Colaborarea s-a concretizat dupa ce AMBER VAN DAY si ILIRA au realizat ca erau fane reciproce si se urmareau reciproc pe Instagram de ceva vreme. AMBER lauda vocea ILIRIEI ce atinge 4 octave si atitudinea ei de fata independenta. La randul ei, ILIRA o considera pe AMBER sufletul ei pereche cand vine vorba de piese, voce si pozitia ei hotarata ca femeie in industria muzicala dominata de barbati.
Publicat pe 05 Aprilie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu