BestMusic.ro » Christina Aguilera » Vedete bine / prost imbracate la American Music Awards 2013 (poze)

Vedete bine / prost imbracate la American Music Awards 2013 (poze)

 
Vedete bine / prost imbracate la American Music Awards 2013 (poze)

Nu este deloc rau ce s-a intamplat la American Music Awards 2013 nici in materie de show-uri, dar nici de fashion, punctul la care multe vedete dau chix de fiecare data. Au fost si mici scapari, dar mai bine sa ne gandim la lucrurile frumoase. Vedeti in dreapta o selectie de tinute de la AMA si dati verdictul: bine sau prost?

Una dintre marile surprize ale serii pe covorul rosu a fost Christina Aguilera, care a afisat o silueta impecabila, ca in vremea "Genie In a Bottle" pe care si-a pus-o in evidenta cu o rochie alba a romancei Maria Lucia Hohan, iar alta a fost Miley Cyrus, care a purtat un deux-piece Versace si niciun accesoriu scandalos. Evident, s-a jucat cu noi, caci pe scena a inceput nebunia.

Katy Perry a aratat fabulos intr-o rochie neagra cu motive florale semnata de Oscar De La Renta, iar Lady Gaga a avut cea mai nebuna aparitie pe covorul rosu, insotita de un cal urias. Vedeti toate tinutele in dreapta.

 Mai multe stiri despre: premii  vedete bine imbracate  vedete prost imbracate  american music awards 2013 
Publicat pe 25 Noiembrie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram