BestMusic.ro » Stiri »   AMNA aduce vara inapoi cu un nou single: „Tu, tu, tu”  

  AMNA aduce vara inapoi cu un nou single: „Tu, tu, tu”
 

  AMNA aduce vara inapoi cu un nou single: „Tu, tu, tu”
 

AMNA aduce vara inapoi cu cel mai nou single "Tu, tu, tu”, insotit de un videoclip exotic filmat in Tenerife. Artista arata mai hot ca oricand in cel mai fresh clip al sau si apare in mai multe tinute ce iti taie respiratia. "Tu, tu, tu” este o piesa fun si cool, ce i se potriveste foarte bine artistei.

"Mi-am dorit sa aduc vremea frumoasa din Tenerife si se pare ca am reusit. Vara aceasta am adunat o multime de amintiri si am trait momente imprevizibile, iar amintirile sunt impartasite cel mai bine prin muzica. «Tu, tu, tu» este pentru toti indragostitii care au trait o poveste de iubire pasionala. Sper sa ajunga la voi, sa patrunda in inimile voastre si sa va aduca o stare super buna”, povesteste artista.

AMNA a cucerit publicul cu piese precum "Tell me why”, "In oglinda” (feat. Robert Toma), "Banii”, "Nu poti sa ma uiti” si "Arme” (feat. What’s UP), care au reusit sa stranga milioane de vizualizari pe YouTube si sa ajunga in topurile radiourilor din Romania. Au urmat piese precum "De Cate X Vrei Tu”, "Aproape cel mai departe” (in colaborare cu Robert Toma), "14 februarie” si "Ce ramane de facut”, feat. KEED de la Satra B.E.N.Z. In luna mai a anului trecut, artista a colaborat pentru a treia oara cu Dorian Popa si au lansat "Cealalta ea”, single ce a adunat peste 11 milioane de vizualizari pe YouTube, apoi a lansat "Cine pe cine”, alaturi de Robert Toma, "Fix asa cum esti” si "Adorm cu amintirea ta”, alaturi de Robert Toma. In martie, AMNA a colaborat pentru prima data cu Liviu Teodorescu si lanseaza "Sper s-o iubesti”, o poveste emotionanta pusa pe note muzicale despre iubirea pe care candva doi oameni au trait-o, dar si despre karma.
Publicat pe 29 Septembrie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu