BestMusic.ro » Stiri »   AMNA lanseaza "6 soapte"

  AMNA lanseaza "6 soapte"

  AMNA lanseaza "6 soapte"

Dupa ce a lansat alaturi de Dorian Popa "Cealalta ea”, piesa de succes ce a cucerit topurile muzicale, AMNA lanseaza "6 soapte”, un single cu un mesaj aparte, ce are la baza o declaratie de dragoste, pusa pe note muzicale.

Compusa de catre artista alaturi de Serban Cazan, Ana Maria Stancu, Robert Toma si Vladimir Coman Popescu, "6 soapte” te poarta intr-o calatorie a inimii ce incepe de la prima privire si se transforma incet, incet in mai mult.

"Inima imi cere un singur raspuns, oarecum in sufletul meu te-ai ascuns" - sunt versurile ce transmit una dintre cele mai sincere si frumoase declaratii de dragoste, iar videoclipul completeaza prin imagini povestea spusa de AMNA. Cand cel pe care l-ai ales isi face casa in inima ta, stii ca in acel moment trebuie sa primesti iubirea in viata ta si sa simti vibratia inimilor ce incep sa bata la unison.

"Am lucrat cu mare drag la «6 soapte». Este o piesa diferita de cele pe care le-am lansat pana acum, ca sound si mood, sper foarte mult sa ajunga la sufletele voastre. Cred ca toti indragostitii care au trait o poveste de iubire pasionala ce a devenit universul vietii lor, se pot regasi", povesteste AMNA.

De-a lungul timpului, AMNA a cucerit publicul cu piese precum "Tell me why”, "In oglinda” (feat. Robert Toma), "Banii”, "Nu poti sa ma uiti” si "Arme” (feat. What’s UP), care au reusit sa stranga milioane de vizualizari pe YouTube si sa ajunga in topurile radiourilor din Romania. Au urmat piese precum "De Cate X Vrei Tu”, "Aproape cel mai departe” (in colaborare cu Robert Toma), "14 februarie”, si "Ce ramane de facut”, feat. KEED de la Satra B.E.N.Z. In luna mai, artista a colaborat pentru a treia oara cu Dorian Popa si au lansat "Cealalta ea”, single ce a adunat peste sapte milioane de vizualizari pe YouTube.
Publicat pe 28 Iulie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu