BestMusic.ro » Stiri »   AMNA lanseaza la „La usa mea”

  AMNA lanseaza la „La usa mea”

  AMNA lanseaza la „La usa mea”

AMNA lanseaza la "La usa mea”, o piesa sensibila despre vulnerabilitate si modul in care alegem sa suferim, departe de ochii lumii.

Compus de catre artista alaturi de Robert Toma si Alex Parker, "La usa mea” este un single care scoate in evidenta prin versuri dorinta omului de a arata mereu societatii partea plina a paharului, chiar daca in interior este facut farame.

"Cu totii ridicam ziduri atunci cand vine vorba sa ne aratam vulnerabilitatea. Ridicam ziduri si ne prefacem ca totul este ok, ridicam ziduri cu gandul la ce pot spune altii. Piesa aceasta este despre interiorizarea suferintei atunci cand suntem singuri, iar in momentul in care suntem inconjurati de oameni alegem sa prezentam doar partea plina a paharului. Va las aici tot sufletul meu. La usa ta acum cine ai vrea sa mai bata? ”, spune AMNA.

AMNA a cucerit publicul cu piese precum "Tell me why”, "In oglinda” (feat. Robert Toma), "Banii”, "Nu poti sa ma uiti” si "Arme” (feat. What’s UP), care au reusit sa stranga milioane de vizualizari pe YouTube si sa ajunga in topurile radiourilor din Romania. Au urmat piese precum "De Cate X Vrei Tu”, "Aproape cel mai departe” (in colaborare cu Robert Toma), "14 februarie” si "Ce ramane de facut”, feat. KEED de la Satra B.E.N.Z. In luna mai a anului trecut, artista a colaborat pentru a treia oara cu Dorian Popa si au lansat "Cealalta ea”, single ce a adunat peste 12 milioane de vizualizari pe YouTube, apoi a lansat "Cine pe cine”, alaturi de Robert Toma, "Fix asa cum esti” si "Adorm cu amintirea ta”, alaturi de Robert Toma. In martie, AMNA a colaborat pentru prima data cu Liviu Teodorescu si lanseaza "Sper s-o iubesti”, o poveste emotionanta pusa pe note muzicale despre iubirea pe care candva doi oameni au trait-o, dar si despre karma, iar in septembrie a adus vara inapoi cu single-ul "Tu, tu, tu”.
chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 23 Noiembrie 2021 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/