BestMusic.ro » Stiri »   Ana Coman si Jean Gavril au lansat o piesa impreuna, intitulata "Nu ti-am spus tot"

  Ana Coman si Jean Gavril au lansat o piesa impreuna, intitulata "Nu ti-am spus tot"


Ana Coman si Jean Gavril si-au unit fortele si au colaborat cu succes pentru noua piesa intitulata "Nu ti-am spus tot", o piesa sensibila, dar in acelasi timp senzuala, nostalgica, inspirand sentimente de dragoste, dorinta si dor.

Melodia a fost compusa de cei doi muzicieni si este extrasa de pe albumul "Pretext", pe care Ana Coman urmeaza sa il lanseze pe 8 martie. Albumul este cel de-al doilea material discografic din cariera artistei.

Ana a inceput sa cante in varianta acustica, voce si chitara, la Radio Guerrilla, in cadrul rubricii "Ana are cantec". Ulterior, artista a inceput sa-si lanseze propriile piese si a avut parte de o ascensiune rapida, participand la mari festivaluri din tara. In 2020, Ana si-a lansat albumul de debut, intitulat "9 missed calls".

Creatiile muzicale ale lui Jean Gavril evidentiaza intotdeauna emotia, tupeul si libertatea care ii definesc muzica. Cantaretul pop rock/ rock alternativ si-a inceput cariera in 2014 cu piesa "Nebun de Legat". Primele sale melodii "Totul sau nimic", "Tocuri" si "Fata, bea cu mine" au cucerit din prima publicul roman, iar piesa "Oh, Ramona" a devenit un succes international datorita filmului cu acelasi nume.
Mai jos puteti asculta noua piesa a celor doi artisti.
Publicat pe 01 Martie 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram