BestMusic.ro » Stiri »   Anaira lanseaza „Cosita Loca”  

  Anaira lanseaza „Cosita Loca”
 

  Anaira lanseaza „Cosita Loca”
 

"Cosita Loca” este single-ul pe care Anaira il lanseaza, o piesa fresh cu good vibes, ce te duce cu gandul la zilele insorite de vara.

Compusa de catre Laurentiu Duta alaturi de Sergiu Buta si Giraldo Mazo, "Cosita Loca” este o piesa cool ce vorbeste despre prima privire si atractie, dans si pasiune.

"Fac parte din generatia care a crescut cu muzica lui Laurentiu Duta si a trupei 3 Sud Est, am fost fascinata intotdeauna de melodicitatea si textele care imi mergeau direct la suflet, ale fiecarei piese lansate de ei. Am si cantat multe dintre ele si sunt si acum in repertoriul meu. In acelasi timp, temperamentul meu s-a regasit si in rezonantele latino ale piesei «Cosita Loca», compuse de Laurentiu Duta pentru mine. Muzica este viata mea si imi doresc sa mi-o petrec cantand”, spune Anaira.

De mic copil, Anaira a fost inconjurata de muzica, a urmat cursurile Scolii Populare de Arte, sectia folclor, iar in prezent studiaza in cadrul Academiei Nationale de Muzica "Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca. Printre pasiunile artistei in varsta de 22 de ani se numara si modeling-ul, fashion-ul, sportul si lectura.
chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 04 Noiembrie 2021 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/