BestMusic.ro » Stiri » Analogue Festival: S-au pus in vanzare biletele de o zi!

Analogue Festival: S-au pus in vanzare biletele de o zi!

Analogue Festival: S-au pus in vanzare biletele de o zi!

Va asteptam la Mioveni, Arges la Analogue Festival, care va avea loc intre 2 si 4 septembrie 2022, pe Platoul Faget. Astazi s-a anuntat programul artistilor pe zile precum si pretul biletelor de o zi. In urmatoarele 10 zile, cei care doresc sa participe la Analogue vor avea posibilitatea sa si achizitioneze bilete la un tarif special. Astfel, incepand din 4 august pana pe 14 august, biletele de o zi vor avea pretul de 110 lei, urmand ca din 15 august pretul unui bilet de o zi sa fie 140 lei. Biletele pe zile si abonamentele cu acces de 3 zile sunt disponibile online pe iabilet.ro, dar vor putea fi achizitionate si direct de la intrare, in zilele de festival, in limita stocului disponibil.

ANALOGUE 2022, PROGRAMUL PE ZILE. MAIN STAGE

Vineri, 2 septembrie

Programul concertelor ncepe la ora 18:00: Bruja, El Nino, Nane, Deliric & Silent Strike, BUG Mafia, Rudimental (DJ set).

Smbata, 3 septembrie

Programul concertelor ncepe la 17:30: Catalina Cara, Moonlight Breakfast, Zdob si Zdub, Subcarpati, Dubioza Kolektiv, Morcheeba

Duminica, 4 septembrie

Programul concertelor ncepe la 16:00: Maria Hojda, Irina Rimes, The Motans, Golan, Asaf Avidan, JP Cooper, Jessie Ware

Pe langa muzica live de pe Main Stage, festivalul va avea inca doua scene.

Surpriza festivalului este scena Radio ZU: "ZU aduce starea naturala, tu adu-ti prietenii la Analogue Festival, pe platoul Faget! Am pregatit o scena speciala cu #MuzicaAia, gata sa primeasca toata energia publicului. DJ Razz si DJ Popoviciu sunt la platane si mixeaza cele mai tari hituri pentru cele mai tari momente. In cele 3 zile de festival ne vom bucura cat pentru 3 luni de vara. Ne vedem pe platou, sa facem cel mai tare show! See you!”, au transmis reprezentantii Radio ZU. Analogue propune nca o scena de party, unde mai multi DJs si tineri artisti vor performa n fiecare zi de festival.

Noutati si informatii suplimentare despre activitatile din festival vor fi publicate in urmatoarea perioada pe canalele de comunicare ale Analogue.

Despre Analogue Festival

Analogue este un festival care imbina natura cu muzica si care aduce in discutie problematici actuale precum sustenabilitatea, limitele digitalului si relatiile interumane. Prima editie se va desfasura in perioada 2-4 septembrie 2022, pe platoul Faget din Mioveni, cu sprijinul Primariei Mioveni si al Centrului Cultural din Mioveni.
Participantii la festival vor putea alege ntre cele 3 scene muzicale, ateliere de creatie si multe zone de relaxare si dedigitalizare, pentru o conexiune cat mai reala intre oameni cu preocupari si valori comune.
Festivalul il are ca partener principal pe George, primul banking inteligent din Romania, o inovatie BCR. George este un ecosistem digital financiar complet, care ofera 100% online, pe mobil sau desktop, toate serviciile de daily banking, chiar si cele mai complexe. Cu peste 1,3 milioane de utilizatori in Romania si 7 milioane in celelalte tari din Centru si Est, George a devenit cea mai populara platforma de digital banking din Europa si este partener cu unele dintre cele mai mari festivaluri si evenimente culturale din Romania.

Organizatori: CENTRUL CULTURAL MIOVENI, PRIMARIA ORASULUI MIOVENI, CONSILIUL LOCAL MIOVENI

Partener principal: George. Primul banking inteligent. Inovatie BCR
Partener media principal: Radio ZU
Parteneri media: Adevarul, Profit.ro
Sponsori: CIUC PREMIUM, PEPSI, P.P. DISTRIBUTORS ROMANIA, LA FANTANA, SISTEMATH BY LA FANTANA, KAFUNE, BECIUL DOMNESC COMPANIA, DELTA INVEST, NATISAN MEDICINA GENERALA, VECTRUM SOLUTIONS, ALPHA MAAP CREATIONS, CIPCOS MAR COMPLEX, OPTIMA
Parteneri locali: SUPERNOVA PITESTI, CINEMA TRIVALE, HAPPY CINEMA

Contact: CENTRUL CULTURAL MIOVENI

Email: press@analogue.ro
Telefon: 0722 794 747Publicat pe 04 August 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram