BestMusic.ro » Stiri » Andra si Andrei Banuta au lansat piesa "Nu M-am Gandit La Despartire"

Andra si Andrei Banuta au lansat piesa "Nu M-am Gandit La Despartire"


Andra si Andrei Banuta au lansat "Nu M-am Gandit La Despartire", o reinterpretare a slagarului lui Dan Spataru, lansat in urma cu 40 de ani, la Festivalul Mamaia.

In 2023 hitul celebru al lui Dan Spataru se intoarce intr-o varianta fresh si actuala, in interpretarea Andrei si a lui Andrei Banuta. Piesa reinterpretata este o coproductie Andra Records si Global Records,care pastreaza refrenul si o parte din linia melodica, dar vine cu o noua abordare a strofelor si un videoclip retro care celebreaza perioada anilor '80.

Piesa a fost produsa in studiourile Mattman Music. Un echipaj de peste 70 de persoane, printre care Catalin Maruta si Matteo, au participat la filmari si au ajutat la recrearea atmosferei din 1983 prin costume si scenografie. Videoclipul a fost filmat la Chisinau, a fost regizat de Roman Burlaca si produs de BR Films.

"Un cadou pentru public si un omagiu adus lui Dan Spataru, un artist unic si o voce nemuritoare din muzica romaneasca. Despre asta este vorba azi, cand lansez aceasta piesa in duet cu Andrei Banuta. Desi niciunul dintre noi nu era nascut cand originalul a fost lansat, ne-a apropiat dorinta de a face acest duet si de a ne pune amprenta cu o interpretare proprie", a declarat Andra.

"Sunt entuziasmat de acest proiect si foarte curios sa aflu reactia publicului la varianta noastra a acestei piese. Colaborarea cu Andra a venit firesc, cred ca este perfecta pentru aceasta productie, iar stilurile noastre diferite au creat un produs nou si unic, un remake de care suntem mandri", a adaugat Andrei Banuta.

Mai jos puteti asculta noua piesa a celor doi artisti.
Publicat pe 05 Mai 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram