BestMusic.ro » Stiri »   Andreea Balan lanseaza „Stele Cazatoare”  

  Andreea Balan lanseaza „Stele Cazatoare”  

  Andreea Balan lanseaza „Stele Cazatoare”
 

Dupa ce a cucerit publicul cu "Iubeste-ma, nu” si ne-a purtat in pasi de dans in povestea single-ului "Ne indragostim”, Andreea Balan lanseaza "Stele Cazatoare”, single ce se va regasi pe albumul "Soare dupa nori”, ce va fi disponibil din 23 septembrie.

"Soare dupa nori" este un material discografic motivational, dedicat tuturor celor care vor sa depaseasca anumite momente dificile pentru a-si vindeca sufletul.

"Eu inca mai cred in stele cazatoare/ Nu vreau adevarul care ma doare” sunt versurile prin care Andreea incepe calatoria muzicala si protagonista in propriul clip isi manifesta dorinta de a-si trai povestea intr-un mod boem, inconjurata de clipe pline de fericire. Compusa de catre Ionut Bacula (Papu) si Vlad Manolache, "Stele Cazatoare” este despre dorinta de a mai crede in ceva ce poate schimba lumea, ce poate alunga tristetea si neajunsurile.

"Stele cazatoare" este o piesa foarte draga mie pentru ca este si cea care anunta albumul «Soare dupa nori», material discografic pe care abia astept sa il impartasesc cu voi. Single-ul si intregul album reprezinta o parte din mine si sper ca va veti regasi in versurile si muzica mea. Indiferent de greutatile intampinate, voi fi mereu o visatoare, intotdeauna am vazut soarele ce se ascunde dupa nori si va incurajez si pe voi sa faceti la fel si sa nu va pierdeti niciodata optimismul", povesteste Andreea Balan.
Publicat pe 22 Septembrie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu