BestMusic.ro » Stiri »   Andreea Ignat lanseaza piesa „Iubirea ta cruda”, insotita si de clipul muzical  

  Andreea Ignat lanseaza piesa „Iubirea ta cruda”, insotita si de clipul muzical
 

  Andreea Ignat lanseaza piesa „Iubirea ta cruda”, insotita si de clipul muzical
 

Andreea Ignat a lansat piesa dance "Iubirea ta cruda” care transmite acel vibe nostalgic al anilor 2000. Piesa ideala pentru sezonul actual, care cu siguranta va starni emotii puternice pentru ca multe persoane se regasesc in versurile acesteia, vine la pachet cu un videoclip de imagine, care pune in valoare artista.

Piesa a fost compusa de Andreea Ignat, Bogdan Ioan si Pecheanu Veronel, scrisa de Dinu Gabriela Alexandra, Dinu Gabriela Alexandra, iar de aranjamentul muzical al cantecului s-au ocupat Bogdan Ioan si Pecheanu Veronel.

Versurile piesei graviteaza, precum sugereaza si titlul piesei, in jurul iubirii. Frumoasa artista traspune in versuri sentimentele a doua persoane neimplinite, dar indragostite, aducand in atentia publicului un sound fresh, care poate fi ascultat atat in serile ploioase de toamna, cat si in noptile de distractie cand "bataile inimii” te fac sa simti nevoia de a te elibera de toate sentimentele "crude”. Videoclipul, regizat de Alex Marica, o surprind pe Andreea in prim-plan. De-a lungul clipului, aceasta schimba mai multe tinute si look-uri fascinante si isi relateaza discursul muzical.

Andreea Ignat este tanara care atrage simpatia tuturor prin felul sau dezinvolt, natural si prietenos de a interactiona cu oamenii care o admira, atat prin muzica, cat si prin coregrafiile spectaculoase create. Andreea studiaza muzica de la 6 ani si a absolvit "Scoala populara de Arta”, sectia muzica usoara. S-a specializat pe balet si, ulterior, muzica. Pe langa muzica, Andreea a studiat coregrafia si pedagogia. Ambitioasa, independenta si optimista, Andreea Ignat si-a facut debutul pe piata muzicala in anul 2011 cu single-ul ,,El ritmo del amor”, la care a filmat si un videoclip difuzat pe posturile nationale. In prezent, Andreea isi imparte timpul intre studioul ei de muzica si dans "Estrada Studio” si studioul de inregistrari. Are numeroase proiecte muzicale pe care le promoveaza online si la TV. La scoala de muzica si dans, aceasta pregateste un ansamblu de circa 250 de copii si tineri.
chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 22 Octombrie 2021 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/