BestMusic.ro » Stiri »   Andrew Dum lanseaza single-ul ”Take A Right” cu Ester Peony, vibe de vara pe beat-uri edm

  Andrew Dum lanseaza single-ul ”Take A Right” cu Ester Peony, vibe de vara pe beat-uri edm


Andrew Dum continua seria pieselor edm cu vibe de vara cu care si-a obisnuit publicul. DJ-ul si producatorul roman a lansat ”Take A Right” in colaborare cu Ester Peony, o piesa compusa de Blom Priska Daisy, Ester Peony, produsa de Alex Bolero, George Emanuel Calin, Andrew Dum, mix master George Emanuel Calin. Priska este unul dintre songwriterii care lucreaza cu Armin van Buuren pentru noul sau album.

”Take A Right” a fost lansata cu videoclip oficial animat creat de Grafix.

”Sunt entuziasmat sa impartasesc publicului ”Take A Right” si le multumesc tuturor celor care au contribuit la crearea piesei. Sper sa ajunga la cat mai multa lume si sa o ascultam vara aceasta live la toate concertele mele”, a spus Andrew Dum.

Anul trecut, Andrew Dum a lansat single-ul ”Sometimes” in colaborare cu Olaf Blackwood, cunoscut publicului pentru "I Need You" feat. Armin Van Buren, piesa care a intrat in top Billboard, dar si ”So Good”, o piesa dance energica si plina de optimism, sustinuta de vocea cu timbru patrunzator si versuri pozitive.

Andrew Dum a putut fi urmarit pe scena celor mai mari festivaluri din Romania, precum UNTOLD Festival, Awake Festival, Afterhills Festival, Deep Forest Fest, Summer Well Festival, PRO FM on TOP, dar si in cadrul primului turneu national al unui DJ roman - X Tour - care a cuprins 12 dintre cele mai mari orase, precum si show-uri private in Qatar pentru Louis Vuitton, dar si in Dubai.

Vara aceasta, Andrew Dum va urca pe scena festivalurilor din Romania, dar va sustine concerte si in Seychelles si Maldive.

Mai jos puteti asculta noua piesa.
Publicat pe 18 Mai 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram