BestMusic.ro » Stiri » Ansamblul folcloric Alba lanseaza al doilea album

Ansamblul folcloric Alba lanseaza al doilea album


Ansamblul Folcloric al Judetului Alba are deosebita placere de a face publica lansarea celui de-al II-lea album cu ocazia sarbatorilor de iarna.

Acesta cuprinde Suite Orchestrale din Ardeal si va fi comercializat direct pe site-ul ansamblului, www.afja.ro, cat si cu ocazia spectacolelor sustinute in tara si peste hotare.

Conducerea muzicala a fost asigurata de dirijorul ansamblului - Alexandru Pal, absolvent al Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti, licentiat in Interpretare Muzicala clasa prof. Dr. Gheorghe Zamfir si prep. univ. Dr. Dalila Cernatescu.

Mentionam ca primul album al ansamblului a fost lansat la inceputul anului 2010 si s-a bucurat de un real succes, cuprinzand melodii din repertoriul personal al solistilor vocali: Roxana Reche, Maria Filimon, Catalin Hasa, Dorina Narita, Floricica Moga si Nicolae Tuhut.

Proiectul a fost sustinut de Consiliul Judetean Alba prin Centrul de Cultura Augustin Bena Alba.

Pentru anul 2011, Ansamblul Folcloric al Judetului Alba are in pregatire inca 6 albume coordonate de acelasi tanar si valoros dirijor:

1. Ansamblul Folcloric al Judetului Alba III - Suite solistice instrumentale;
2. Nicolae Tuhut si Ansamblul Folcloric al Judetului Alba
3. Maria Filimon si Ansamblul Folcloric al Judetului Alba
4. Catalin Hasa si Ansamblul Folcloric al Judetului Alba
5. La Colindat cu Ansamblul Folcloric al Judetului Alba
Multumiri studioului de inregistrari partener - Schumi Sound Studio.

Mai multe stiri despre: lansari albume  muzica 2010 
Publicat pe 28 Decembrie 2010 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram