BestMusic.ro » Antarctica » Antarctica ft. raku - Singuratate Urbana (videoclip nou)

Antarctica ft. raku - Singuratate Urbana (videoclip nou)

Antarctica ft. raku - Singuratate Urbana (videoclip nou)

Antarctica a lansat videoclipul piesei "Singuratate Urbana", cel mai nou single, lansat in colaborare cu raku. Clipul este regizat de Christu si filmat in Bucuresti, la Control si Dianei 4.

antarctica singuratate urbana videoclip

"Piesa graviteaza cumva in jurul starii de alienare pe care am resimtit-o cu totii la un moment dat, asistand la zgomotul surd al orasului. Totul parca se petrece pe repede inainte, lucrurile isi pierd din substanta si ajungem sa pierdem legatura atat cu cei din jurul nostru, cat si cu noi insine. E un spectacol urban la care asistam si participam, dar de multe ori nu o facem pe deplin constienti, ci mai mult intr-o stare de transa” explica Delia Opran, solista Antarctica.

Piesa a fost compusa de Delia si raku si orchestrata de cei patru antarctici Tudor, Mircea, Joco si Mirko. Inregistrarile au avut loc in studioul No Stress Media, avandu-l ca producator pe Dan Georgescu.
Mai multe stiri despre: videoclipuri 2013  muzica 2013  muzica iunie 2013 
Publicat pe 25 Iunie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram