BestMusic.ro » Stiri »  Aproximativ 800 de persoane au participat la evenimentul de lansare a platformei BandBook

 Aproximativ 800 de persoane au participat la evenimentul de lansare a platformei BandBook


Este oficial! Platforma BandBook a ajuns o entitate tangibila in peisajul scenei muzicale autohtone. Evenimentul s-a desfasurat in clubul Expirat din Bucuresti, pe parcursul a doua zile (7-8 noiembrie) si a constat in concerte ale artistilor din portofoliul agentiei, public numeros si atmosfera faina.

Pentru echipa BandBook, cele doua seri au insemnat un moment foarte important. Dupa un an de munca, muzica, spectacole si entuziasm, platforma a ajuns o prezenta importanta pe piata muzicala. Iar pentru a fi mai aproape de public, de organizatori si de artisti, in cadrul evenimentului a fost lansat si site-ul: www.bandbook.ro – unde putem avea acces la artistii din portofoliul agentiei, dar si la calendarul cu viitoarele concerte ale formatiilor preferate.

Evenimentul de lansare nu putea fi organizat in alt mod decat cu forta motrica a platformei, artistii din portofoliu. Publicul venit in numar mare (aproximativ 400 de persoane in fiecare seara de eveniment) s-a bucurat de concerte din partea invitatului special, Alex Purje, care a adus in scena un nou proiect muzical, dar si a noului membru al familiei BandBook, formatia Prima Dragoste, un proiect basarabean sensibil si sincer. Pe parcursul celor doua seri au mai cantat Delta Pe Obraz, Ana Coman, Taking Back August, Cristina Lupu, SHE, Heartbreak Cinema, EYEDROPS si Dora Gaitanovici, iar DJ-ii Marinov si Toma au asigurat distractia pe tot parcursul celor 2 seri.

"Cand esti contra-timp si trebuie sa te asiguri ca lucrurile merg ca unse, te copleseste un val de adrenalina care poate da dependenta. Un gen de dependenta minunata, mai ales atunci cand totul merge intocmai planului, atat pentru artisti cat si pentru echipa. Pentru mine, BandBook Official Launch & Showcase a fost un vartej de dopamina si energie”, a spus Catalina Trica, event & booking manager BandBook.

"Viata din spatele scenei poate fi la fel de frumoasa ca viata de pe scena. Asta daca ai alaturi o echipa omogena, experimentata si entuziasta. Asta mi-a aratat BandBook anul acesta. Ma bucur ca fac parte din aceasta familie de oameni faini care doresc sa sustina artistii underrated, aflati la inceput de drum. Si asta s-a vazut si la Showcase, in Expirat. Publicul numeros si energic a devorat artistii prezenti in fata lor in cele 2 zile.” - a declarat Calina Purje, strategy consultant & artist manager & talent scout BandBook.

Parteneri media: B24fun, Contemporary-Establishment, CriticEyez, e-femeia, E-zeppelin.ro, Happ.ro, Kudika, Let's Rock, Mahmur.info, Munteanu Recomanda, places.to.belong, Rock Monsters Romania, RU Living Life, Sub radar, The Institute, The Interwission, Utopia Balcanica, Ziarul Metropolis, Zile si Nopti.

BandBook reprezinta platforma de servicii integrate care le ofera artistilor o punte intre ei si entitatile care se invart in jurul acestora, de la fani, la organizatorii de evenimente, pana la actorii media relevanti din piata. Misiunea platformei este sa le ofere artistilor, fie ei cu un nume deja sonor sau aflati la inceput de drum, acces la o gama personalizata de servicii, care sa ii ajute sa isi atinga si sa isi fructifice potentialul.

www.bandbook.ro
Publicat pe 15 Noiembrie 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram