BestMusic.ro » Stiri » Armin Van Buren a lansat doua piese noi  

Armin Van Buren a lansat doua piese noi
 


Armin van Buuren a lansat doua piese in cateva zile: o piesa usor romantica "Forever & Always" si apoi "Clap", o melodie mai ritmata, perfecta pentru dans.

Cu doar cateva zile in urma Armin van Buuren lansase piesa "Computers Take Over the World", creata cu ajutorul inteligentei artificiale. Acum Armin a lansat o noua piesa "Forever & Always", care este o colaborare cu doi artisti apreciati, Gareth Emery si Owl City. Aceasta are un sound diferit de cel cu care ne-a obisnuit DJ-ului olandez, dar sintetizatorul si tenta de trance sunt inca acolo pentru a ne aminti de semnatura lui Armin.

In piesa compusa cu ajutorul inteligentei artificiale avem influente de techno, care par sa revina in preferintele tuturor in anul 2022. Vocea de pe piesa ii apartine lui Adam Young de la Owl City. Piesa s-a auzit pentru prima data live pe scena festivalului de la "Ultra Miami", iar apoi la ASOT1000 la Los Angeles. Vocea lui Adam de la Owl City este inconfundabila, in special dupa single-ul de debut, apreciatul "Fireflies" din 2009.

Armin van Beuren a lansat apoi si piesa "Clap", de aceasta data intr-un registru ceva mai heavy si dansabil, o piesa mai scurta si cu rol de intro.Piesa s-a auzit deja live la Ultra Music Festival in Miami si este una dintre melodiile care se vor regasi pe albumul "A State of Trance, Ibiza 2022".

Linia de bas dominanta si sound-ul specific lui Armin van Buuren ridica publicul sila propriu si la figurat. Puteti asculta mai jos cele doua piese noi ale artistului.
Publicat pe 15 Septembrie 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram