BestMusic.ro » Stiri »  Armin Van Buuren a lansat piesa ”One More Time" in colaborare cu Maia Wright

 Armin Van Buuren a lansat piesa ”One More Time" in colaborare cu Maia Wright

 Armin Van Buuren a lansat piesa ”One More Time" in colaborare cu Maia Wright

Armin Van Buuren a lansat varianta de studio a piesei "One More Time", o piesa care s-a tot regasit in seturile sale de la marile festivaluri de vara de anul acesta. Melodia este in colaborare cu vocalista Maia Wright si se va afla pe viitorul album al DJ-ului.

Armin van Buuren este mai mult decat un DJ, este ambasadorul global al muzicii electronice. A fost desemnat de 5 ori cel mai bun DJ din lume, iar in 2022 este pe locul 3 la nivel global. A lansat 5 albume de studio pana acum, nenumarate single-uri si EP-uri si are peste 40 de milioane de ascultatori ai show-ului sau radiofonic saptamanal, "A State of Trance".

Odata cu lansare piesei "One More Time", Armin a lansat si un videoclip care include imagini preluate din reprezentatia Dj olandez de la festivalul Ultra Europe 2022. Piesa se va auzi si in Romania in septembrie, la showul Djului din Bucuresti, din Piata Constitutiei (show care face parte din cadrul evenimentului Sound of Bucharest-eveniment aflat la prima editie).

Cat despre colaborarea cu Maia Wright, aceasta a fost una perfecta, avand in vedere stilul unic al acesteia si vocea melancolica. Maia Wright este o solista suedeza, cunoscuta pentru piesele "Break Her Heart", "Wait For You" si "Body Back". "One More Time" este o melodie compusa in timpul unei sesiuni in Suedia, realizata impreuna cu Maia, o piesa care are un crescendo continuu, presarat cu un beat dansabil.

Maia a declarat: ”Am scris One More Time impreuna, in Stockholm, la inceputul acestui an. Am simtit ca e ceva special in legatura cu aceasta piesa inca de la inceput. Am scris prima data referenul si, avand in vedere ca este o piesa plina de forta, am stiut ca are nevoie de niste versuri care sa sustina asta. Asa am ajuns sa scriu despre cat de important este sa ai un prieten sau un partener cu care sa treci prin situatii dificile.”

Piesa se va gasi pe noul album al olandezului "Feel Again, Pt. 2". Aceasta s-a auzit pentru prima data la editia din acest an a Ultra Miami, iar lansarea oficiala a avut loc vineri, 15 iulie, in prima zi de Tomorrowland 2022.
Publicat pe 20 Iulie 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram