BestMusic.ro » Stiri »   Armin van Buuren, Matoma si Teddy Swims lanseaza o noua piesa: Easy To Love 

  Armin van Buuren, Matoma si Teddy Swims lanseaza o noua piesa: Easy To Love 


Armin van Buuren a colaborat cu DJ-ul Matoma si cu compozitorul american Teddy Swims, pentru o piesa noua, intitulata "Easy To Love", piesa care vine insotita de un lyric video.

"Easy To Love" este o piesa pentru toate persoanele care s-au indragostit la prima vedere, macar o data in viata. Piesa are versuri sensibile si un ritm mult mai putin alert, fata de piesele cu care ne-a obisnuit van Buuren pana in prezent.

Acesta a declarat despre piesa: "Sunt super incantat de aceasta noua colaborare. Colaborarile cu alti artisti ma inspira foarte mult, iar munca alaturi de Matoma si Teddy Swims m-a ajutat sa duc aceasta melodie acolo unde mi-am dorit sa ajunga. Sper sa iubiti piesa asta la fel de mult ca mine!".

Matoma a povestit despre "Easy To Love": "De la inceputul carierei mele, a fost un vis pentru mine sa lucrez cu Armin. De asemenea, am fost obsedat de emotia unica din vocea lui Teddy, inca din momentul in care am auzit-o prima data. Prin urmare, aceasta lansare reuneste acesti doi artisti si este doar... wow!"

Armin van Buuren este un ambasador global al muzicii electronice. Acesta a fost desemnat de cinci ori drept cel mai bun DJ din lume, iar in prezent se situeaza pe locul trei, la nivel global. Dragostea pentru muzica i-a adus lui Armin van Buuren si o nominalizare la Grammy pentru piesa "This is What It Feels Like" (feat. Trevor Guthrie).

Matoma este un DJ originar din Norvegia, care si-a facut debutul in muzica in anul 2015. Cea mai cunoscuta piesa a DJ-ului este "All Night", inregistrand peste 600 de milioane de streamuri pe Spotify.

Teddy Swims (Jaten Dimsdale), cantaret si compozitor din Atlanta, este un artist care si-a facut simtita prezenta in industria muzicala prin originalitatea sa. Cea mai cunoscuta piesa pe care putem auzi vocea unica si puternica a artistului este "Bad For Me", de Meghan Trainor, o piesa care are peste 21 de milioane de streamuri.
Publicat pe 10 Ianuarie 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram