BestMusic.ro » Stiri » Arthur si-a lansat albumul de debut "Every Now And Then"

Arthur si-a lansat albumul de debut "Every Now And Then"


Cu siguranta sunteti familiarizati cu Arthur, proiectul de rock instrumental ce a luat nastere in 2015 si care in cei 2 ani de existenta a impartit scena cu nume importante ale rockului romanesc si international.

Dupa doua participari la Metalhead Metting si doua la Folk You, dupa deschiderea unor concerte precum Jan Akkerman sau Accept, Arthur a lansat si albumul de debut intitulat 'Every Now And Then'.

Materialul de studio cuprinde 9 piese instrumentale, compuse de Eugen Arthur Popovici, membru fondator si compozitor in trupa de rock alternativ INTERZIS.

Inregistrarile pentru album au fost de tipul 'home-studio' iar mixajul si masteringul au fost realizate de Andrei Tatu - Adsound (piesele 1-8) iar piesa noua a fost mixata si masterizata de Victor Mihailescu de la Infinity Studio. Partea de bass pentru album a fost inregistrata de Mihai Movileanu si Kemens Laszlo.

Albumul a fost produs in mod independent si este distribuit in mediul online prin Distrokid.com si prin Bandcamp.com.

Arthur inseamna:

Eugen Arthur Popovici- chitara

Mihai Movileanu - bass

Costel Barbaselu - tobe
Mai multe stiri despre: lansare album  album nou  album nou 2017 
Publicat pe 20 Decembrie 2017 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram