BestMusic.ro » Stiri »   Artista-poeta, Feli a lansat „Tu, Poezie”, o piesa despre dragostea de sine necesara fiecarei femei

  Artista-poeta, Feli a lansat „Tu, Poezie”, o piesa despre dragostea de sine necesara fiecarei femei


Feli a lansat ca un cadou muzical de 8 martie "Tu, Poezie”, o piesa-indemn pentru toate femeile din lume de a nu uita de sufletul lor, de puterea de regenerare pe care o au si de iubirea pe care ar trebui sa si-o poarte inainte de orice pentru a le fi bine intreg Universul.

"Pentru muza mea, FEMEIA, am scris o piesa care sa ne aduca aminte noua, tuturor femeilor, ca mai presus de orice iubire e iubirea de sine. Cand toate iubirile trec, sa nu uiti niciodata ca dragostea fata de tine ramane.”, spune cu tarie, dar si cu fragilitate artistica Feli pentru care viata, cu toate emotiile ei, este sursa inepuizabila de inspiratie.

"Tu poezie, eu poeta, Iubirea noastra-i de pe alta planeta” sunt versuri din refrenul menit sa imputerniceasca atat iubirea, cu toate valorile ei, cat si femeia care, dupa dezamagiri si suferinta, are puterea de a renaste si a se reindragosti.

Co-productie HaHaHa Production si CatMusic, cu versurile scrise exclusiv de Feli (Felicia Donose), muzica semnata de Feli (Felicia Donose) si Gabriel Stanoiu, Razvan Sofronescu care semneaza si productia muzicala, "Tu, Poezie” este o declaratie de dragoste a artistei Feli fata de iubire, dar si fata vitala iubirea de sine a femeilor.

Noua piesa a artistei se poate asculta mai jos.
Publicat pe 10 Martie 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram