BestMusic.ro » Malina Olinescu » Artisti care au murit in 2011

Artisti care au murit in 2011

 
Artisti care au murit in 2011

Si in 2011 am avut parte de disparitii tragice si decese neasteptate. Si anul acesta au fost artisti care au lasat in urma lor regrete, lacrimi, durere si tristete. Decesele artistilor au fost mana cereasca pentru publicatiile ipocrite care abia asteptau sa disece fiecare clipa, fiecare gest, fiecare vorba a decedatului, doar doar vor scoate ceva senzational pentru gospodine.

Sa nu uitam ca si anul acesta artistii decedati au fost `dati de gol` de `prieteni`, `apropiati`, rude, cunostinte si straini. Cum altfel s-ar umple platourile emisiunilor de clarvazatoare, prevazatoare si atotstiutoare? Cum altfel si-ar croi drum catre celebritate niste unii care n-au nimic de spus, dar vin in prime time sa planga mortul si, in contul catorva sute de euro, sa vorbeasca despre viata personala a decedatului? Ca sa nu mai vorbim de suciri si rasturnari spectaculoase de situatie.

Nu demult, un artist sustinea sus si tare ca buna sa prietena, artista si ea, s-a sinucis. Chiar insista ca s-a sinucis. Dupa trei zile si-a revizuit declaratia si a concluzionat ca ntz, nu s-a sinucis, doar a confundat balustrada balconului cu patul.

Iata o trecere in revista a artistilor decedati in 2011:

 Mai multe stiri despre: decese  liste  decese 2011 
Publicat pe 15 Decembrie 2011 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu