BestMusic.ro » Stiri »  Astazi incepe Danube Rock Sounds!

 Astazi incepe Danube Rock Sounds!


Astazi, 16 septembrie 2022 incepe Festivalul Danube Rock Sounds la Galati pe plaja Dunarea. Festivalul este la cea de-a 8-a editie.

Tot ce trebuie sa stiti despre festival

Accesul publicului pe Plaja Dunarea se va face incepand cu ora 17:30, iar concertele vor incepe de la ora 19:30 (vineri) si de la ora 18:30 (sambata si duminica).

Incepand cu ora de acces, 17:30, la intrarea in festival vor mai fi disponibile abonamente la pretul de 250 de lei, abonamente la pret redus (elevi & studenti) - 190 lei, bilete de o zi la pretul de 110 lei, si bilete de o zi la pret redus (elevi & studenti) – 80 de lei. Biletele la aceste preturi vor putea fi cumparate in continuare si online, aici.

Din pacate, din motive medicale, cei de la Melting Dice nu vor mai putea fi prezenti la festival. Astfel, programul zilei de vineri va incepe de la ora 19:30 cu Dimitri’s Bats.

PROGRAM

Vineri, 16 septembrie, ora 19:30
Dimitri’s Bats
Mihail
Omul cu sobolani
Vita de Vie
Sambata, 17 septembrie, ora 18:30
HVNDS
Pinholes
Implant pentru Refuz
Robin and the Backstabbers
The Mono Jacks
Duminica, 18 septembrie, ora 18:30
Dl. Goe
The Schnitzels
Domino
Trooper
Alternosfera
REGULI DE ACCES

In perimetrul festivalului este interzis accesul cu: sticle, conserve, caserole sau alte vase de stocare pentru mancare sau bauturi; artificii, arme, cutite sau orice ale obiecte contondente; parfumuri, deodorante, in orice cantitate sau ambalaj; mancare sau bauturi de orice fel; obiecte cu laser (de ex. pointere, brichete cu laser); rucsacuri si bagaje voluminoase; incaltaminte, imbracaminte sau bagaje care prezinta elemente dure, ce ar putea pune in pericol sanatatea participantilor in cazul in care, din accident, ar veni in contact cu ele; umbrele (va rugam ca in caz ca se anunta ploaie sa veniti cu pelerine); animale de companie; medicamente (persoanele cu probleme medicale trebuie sa aiba asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la eveniment cu medicamentele necesare).

La accesul in perimetrul evenimentului toti participantii vor fi perchezitionati de catre agenti de securitate. Organizatorii NU vor stoca si NU vor pazi obiectele prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului.

Spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit, insotiti de minim un parinte sau tutore legal posesori de bilet sau abonament valabil.

Program prelungit pentru unele autobuze cu prilejul festivalului Danube Rock Sounds Galati:

Primaria municipiului Galati informeaza ca in weekend, cu prilejul festivalului Danube Rock Sounds Galati, se va prelungi programul mijloacelor de transport in comun care asigura traseele 11, 20 si 105 si se vor reactiva temporar traseele estivale 32 si 33.

Astfel, in perioada 16.08.2022 – 18.09.2022 programul de transport pentru traseele 11, 20 si 105 va fi prelungit pana la ora 00.30. Traseele vor fi asigurate cu cate 4 autobuze, cu o frecventa de 18 minute pentru traseul 20, respectiv 20 minute pentru traseele 11 si 105, conform diagramelor de transport. Totodata se vor reactiva traseele estivale 32 si 33 care vor functiona in intervalul 17.00 - 24.00 (17.00 - primele plecari spre Plaja Dunarea, respectiv 24.00 - ultimele plecari de la Plaja Dunarea).Publicat pe 16 Septembrie 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram