BestMusic.ro » Stiri » Au inceput inscrierile pentru Festivalul Florian Pittis 2010

Au inceput inscrierile pentru Festivalul Florian Pittis 2010


Festivalul national de arte Florian Pittis 2010 se va desfasura in aprilie. In luna martie se vor anunta datele exacte ale evenimentului.

Desfasurarea festivalului nu va afecta in niciun fel vacantele scolare, sau examenul de bacalaureat.

Festivalul este organizat in doua sectiuni si are o durata de 3 zile :
Sectiunea I - teatru ;
Sectiunea a II-a. muzica;
Gala si festivitatea de premiere.

Inscrierile la acest festival se fac pe baza urmatoarelor documente:
1.O inregistrare Avi/ Dvd (sectiunea teatru / muzica ), Audio (sectiunea muzica) a piesei;
2.Un C.V al trupei , care trebuie sa contina: lista cu membrii trupei (elevi si coordonatori); Scurt istoric al trupei (participari la concursuri/festivale, rezultate obtinute etc.).; date de contact.

Aceste documente se depun la secretariatul Colegiului National Gheorghe Lazar ( Bulevardul Regina Elisabeta nr.48 , sector 5), pana pe data de 22 martie 2010. Materialele trimise vor fi analizate de catre o comisie de specialitate, care va selecta trupele ce isi vor prezenta spectacolul in cadrul Festivalului national de arte Florian Pittis.

In cadrul sectiunii muzica, fiecare trupa/participant va trebui sa sustina un recital live de maxim 10 minute, care trebuie sa contina obligatoriu minim o piesa din repertoriul lui Florian Pittis. Organizatorii vor asigura participantilor toate necesitatile tehnice. Pentru preselectie trebuie trimise minim o piesa din recital.

In cadrul sectiunii teatru, durata unui spectacol trebuie sa fie cuprinsa intre 15-30 de minute. De asemenea, se vor pune la dispozitia trupelor elemente de decor si recuzita.

Sursa: Comunicat de presa
Mai multe stiri despre: Florian Pittis  inscrieri  Festivalul Florian Pittis 
Publicat pe 27 Ianuarie 2010 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram