BestMusic.ro » Stiri »   Au inceput inscrierile pentru HEMI Music Awards

  Au inceput inscrierile pentru HEMI Music Awards

  Au inceput inscrierile pentru HEMI Music Awards

Pana pe 23 decembrie, artistii care vor sa-si dezvolte o cariera peste hotare se pot inscrie la HEMI Music Awards, un program de talente sustinut de Uniunea Europeana. Mastering the Music Business este partenerul HEMI Awards in Romania.

HEMI Music Awards (HMA) este un program de talente pentru artistii care sunt pregatiti sa-si construiasca o cariera internationala, care isi doresc sa patrunda in teritorii noi si sa ajunga la un public mai mare. HMA este organizat de Hub for the Exchange of Music Innovation (HEMI), o initiativa europeana ce isi propune sa sustina artisti si profesionisti ai industriei muzicale din Cehia, Estonia, Grecia, Ungaria, Macedonia de Nord, Polonia, Romania, Serbia, si Slovenia.

Premiile oferite in cadrul HEMI Awards 2021 se ridica la o valoare de 36.000 de euro si includ servicii de consultanta personalizata din partea expertilor internationali din industria muzicala, promovare internationala si suport in organizarea de turnee live.

Selectia va fi efectuata de un juriu de specialitate, international, alcatuit din 27 de membri, care includ organizatori de festivaluri, promoteri, manageri de birouri de export, manageri de cluburi si sali de spectacole si jurnalisti muzicali, iar toti aplicantii vor beneficia de sustinerea a 18 parteneri media din cele 9 tari HEMI.

Cei care doresc sa participe in program trebuie sa fie artisti solo sau trupe, cu varste de peste 18 ani si sa traiasca in una dintre tarile HEMI (Cehia, Estonia, Grecia, Ungaria, Macedonia de Nord, Polonia, Romania si Serbia, si Slovenia). Termenul limita pentru inscrieri este 23 decembrie 2020, ora 23:59 (CET).

Competitia este deschisa oricarui gen muzical, iar inscrierea este gratuita in baza completarii unui formular care se gaseste, alaturi de toate detaliile referitoare la HMA, aici: https://hemimusichub.com/awards/

Despre HEMI

Hub for the Exchange of Music Innovation (HEMI) este o initiativa a 10 organizatii de muzica din Europa Centrala si de Sud-Est, co-finantata de Programul Europa Creativa al Uniunii Europene pe o durata de 4 ani (2020-2023). Dezvoltat ca un grup, parteneriatul include organizatii publice si private, asociatii, organizatori de festivaluri si de conferinte, birouri de export si o scoala despre industria muzicala.

Viziunea HEMI este sa creeze un "hub muzical” sustenabil, sa dezvolte modele de business inovative, sa co-produca si co-promoveze evenimente noi/ produse, sa creeze un incubator pentru profesionistii din industria muzicala si sa sustina artistii si nevoile actuale ale pietei. Gasiti mai multe informatii pe www.hemimusichub.eu

Despre MMB

Conferinta Mastering the Music Business este primul si cel mai mare eveniment profesional organizat in Romania pe teme de industrie muzicala. Evenimentul se adreseaza artistilor, managerilor, agentiilor de booking, agentiilor de PR muzical si celorlalti reprezentanti ai industriei - tour manageri, avocati, promoteri, reprezentati ai label-urilor majore si independente. In cele patru editii de pana acum au participat peste 200 de speakeri din Romania, Europa si Statele Unite ale Americii.

In cadrul MMB Showcase Festival, festivalul asociat conferintei Mastering the Music Business, trupe romanesti si internationale concerteaza atat in fata participantilor la conferinta, creandu-si noi oportunitati de business, cat si in fata publicului spectator la concerte – marindu-si astfel baza de fani.

Conferinta MMB a fost infiintata in anul 2016 si este organizata de Asociatia RAW Music.
Publicat pe 27 Noiembrie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu