BestMusic.ro » Stiri »   AVI Alessia Vlad lanseaza “Hurricane”, single care anunta si inceputul adolescentei artistei de 12 ani

  AVI Alessia Vlad lanseaza “Hurricane”, single care anunta si inceputul adolescentei artistei de 12 ani

  AVI Alessia Vlad lanseaza “Hurricane”, single care anunta si inceputul adolescentei artistei de 12 ani

Intr-o perioada in care suntem asaltati de aplicatii, platforme social media, acces usor la informatii, subiectul bullying-ului isi face si mai mult simtita prezenta, atat pe internet, cat si la scoala, intre copii.

AVI Alessia Vlad, o artista de doar 12 ani, ia atitutine si vorbeste despre bullying in cel mai nou single al ei, "Hurricane”, care transmite un mesaj de incurajare pentru cei care s-au confruntat cu astfel de probleme, dar si pentru cei care isi inving propriile temeri pentru a-si implini visele.

Noua piesa reprezinta drumul tinerei artiste, de doar 12 ani, catre implinirea visului ei, acela de a-si transmite gandurile si ideile prin muzica. Iar trecerea de la copilarie la adolescenta se observa atat prin versurile piesei, cat si la nivel de vizual, in cadrele in care AVI isi lasa papusile sa se inece si sa arda, asumandu-si ca poate castiga "jocul cu incercarile adolescentei”.

Piesa "Hurricane” este produsa de Vanotek si compusa de Minelli, cu un videoclip regizat de Anton San, iar de imaginea artistei s-a ocupat echipa formata din Teodora Burz (styling), Salon Avangard (hairstyling) si Diana Ionescu (makeup).

Cat despre AVI, cea mai fresh artista din Romania, aceasta si-a inceput cariera muzicala inca din clasa intai, de la varsta de 7 ani, odata cu intrarea la cursurile de la Atelierul de Voce si Muzica by Loredana Groza si Lucia Ciubotaru. Timp de trei ani a participat la mai multe emisiuni tv si la concerte alaturi de Loredana Groza si alti colegi de la Atelier, iar cand a implinit 10 ani a simtit ca e momentul sa aiba propriile piese. Astfel, pe 1 iunie 2018, AVI Alessia Vlad a lansat primul ei single "Sunday”, urmat apoi "Rebels”, iar acum single-ul "Hurricane” este cel care anunta un nou capitol din cariera cantaretei, acela care o pozitioneaza in fata unui public mai matur.

Mai multe detalii despre AVI Alessia Vlad aici:

Facebook: https://www.facebook.com/alessiavladAVI/

Instagram: https://www.instagram.com/alessia.vlad/
Publicat pe 05 Februarie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu