BestMusic.ro » Stiri »   „Baieti cu inima in blugi” este single-ul pe care Andreea Balan l-a pregatit pentru vara aceasta alaturi de What’s UP

  „Baieti cu inima in blugi” este single-ul pe care Andreea Balan l-a pregatit pentru vara aceasta alaturi de What’s UP


Vara aceasta Andreea Balan surprinde cu un nou single cu substrat: "Baieti cu inima in blugi”. De-a lungul timpului, artista a adus in atentia publicului piese ce s-au remarcat prin povesti personale povestite prin muzica, prin dans, culoare si mai ales energie. "Baieti cu inima in blugi” nu face nicio exceptie si vine cu un sound fresh, potrivit pentru vara, dar si cu un mesaj pentru fetele care stiu ce vor.

"Baieti cu inima in blugi este o piesa pentru femeile puternice care isi doresc alaturi un barbat si mai puternic", spune Andreea despre noul single.

Cu muzica si versurile compuse de catre Ionut Bacula (Papu) alaturi de Vlad Manolache si What’s UP, "Baieti cu inima in blugi” este o piesa empowering pentru toate femeile care stiu ce vor de la viata si mai ales de la o relatie, dar care contine si un mesaj cu substrat pentru baietii care aleg sa iubeasca doar prin cuvinte si nu prin fapte.

Spune-mi daca poti sa duci o femeie asa ca mine/ Baieti cu inima in blugi/ Da, am mai vazut ca tine/ Baieti cu inima in blugi/ La costum v-ar sta mai bine” sunt versurile prin care Andreea intra in pielea femeilor care stiu ce isi doresc, stiu sa traiasca prezentul, dar privesc si spre viitor.

De-a lungul timpului, artista a lansat zeci de piese, printre care "Uita-ma”, single care a adunat peste 58.000.000 de vizualizari pe YouTube. Artista a lansat in 2022 si albumul "Soare dupa nori”, un material motivational despre iubirea de sine si acceptare, ce contine 13 piese de suflet inspirate din experientele personale ale artistei, iar in luna martie a colaborat pentru prima data cu Jador pentru "Cu inima ta”, single ce a adunat peste trei milioane de vizualizari pe YouTube, "Dor de casa”, o piesa emotionanta despre dorul care apare si te consuma atunci cand nu esti alaturi de cei dragi si "Acum”, o piesa pop dance ce te poarta timp de trei minute intr-o lume colorata, acolo unde iubirea si distractia dau tonul zilei.

What’s UP este unul dintre cei mai importanti artisti din Romania care a lansat de-a lungul timpului hituri ce au cucerit topurile muzicale si au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube. Artistul a colaborat cu artisti precum Andra, JO, RUBY, Arando Marquez & MRB, Satra B.E.N.Z., Ioana Ignat, Kio, Shift, DJ Sava, AMNA si multi altii.

Asculta piesa mai jos.
Publicat pe 25 August 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram