BestMusic.ro » Stiri »  Baietii de la Noaptea Tarziu prezinta matinalul Virgin Radio  

 Baietii de la Noaptea Tarziu prezinta matinalul Virgin Radio
 


Cine se culca noaptea tarziu se trezeste... dimineata devreme. Baietii de la Noaptea Tarziu, vloggerii care parodiaza hit-uri, au inceput saptamana cu o noua aventura. Timp de cinci zile, acestia vor prezenta matinalul Virgin Radio alaturi de Andreea Remetan si Lucian Popescu.

Prima lor emisiune la care au fost prezentatori de radio a avut loc luni dimineata si s-a desfasurat foarte bine. Inca din prima zi, baietii i-au impresionat pe cei de la Virgin Radio si pe ascultatori cu Oda Virgin, au vorbit despre cel mai emotionant moment trait in ultima vreme si au jucat "Am/N-am”.

"Am mai fost invitati la radio sau la TV, dar niciodata nu am fost prezentatori. Este o experienta placuta si speram ca ascultatorii sa fie multumiti de prestatia noastra. Ne auzim pe Virgin Radio, de la ora 08.00 pana la ora 11.00, pentru ca aici este locul in care ne petrecem diminetile pana vineri”, au spus baietii de la Noaptea Tarziu.

Experienta de la Virgin Radio vine la o saptamana dupa ce baietii au lansat parodia "Friendzone” (cover Edward Sanda feat. Ioana Ignat - Doar pe a ta). La sfarsitul acestei saptamani, Noaptea Tarziu va lansa o noua parodie.

Cuza, Emi si Cucu, asa cum sunt cunoscuti in mediul online, formeaza proiectul Noaptea Tarziu. In cei trei ani de activitate, Noaptea Tarziu a depasit pe pagina de YouTube un milion de abonati si 300 de milioane de vizualizari. Aceste cifre au fost realizate datorita celor 200 de clipuri postate, dintre care aproximativ 100 sunt parodii. Cel mai vizualizat videoclip de pe canalul de YouTube al baietilor de la Noaptea Tarziu este "Sunt un cocalar”, care a adunat peste 26 de milioane de vizualizari. In plus, peste 80 de clipuri depasesc un milion de vizualizari.
Mai multe stiri despre: emisiuni radio 
Publicat pe 21 August 2017 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram