BestMusic.ro » Stiri » Bastille lanseaza videoclipul piesei "Those Nights"

Bastille lanseaza videoclipul piesei "Those Nights"

Bastille lanseaza videoclipul piesei "Those Nights"

Fix inainte de lansarea noului album, Bastille lanseaza videoclip-ul piesei "Those Nights”, un single emotionant extras de pe cel de-al treilea material al trupei, "Doom Days”.

Regizat de catre Crooked Cynics, videoclipul il are in prim-plan pe Dan Smith, solistul Bastille, asezat pe o canapea, in mijlocul unui spatiu infinit de corpuri goale si inconstiente, a caror imagine de ansamblu reflecta in mod metaforic mesajul piesei: "Nu cautam cu totii putina speranta in zilele acestea? Nu cautam pe cineva alaturi de care sa ne trezim?”. Aceste doua intrebari sunt fundatia pe care se cladeste ideea principala a single-ului "Those Nights”, ce evoca framantarile nocturne, cautarea, solitudinea, dar si umbra de speranta ca, in mod neasteptat, toate acestea se vor risipi odata cu o noapte petrecuta alaturi de un corp strain.

Albumul "Doom Days” gaseste trupa Bastille intr-un moment de vitalitate pura, ce strabate la un nivel mult mai intim toate framantarile umanitatii, prin valorificarea sunetelor au consacrat Bastille si au facut-o sa rezoneze cu o intreaga planeta. Lansarea pieselor "Quarter Past Midnight”, "Doom Days”, "Joy” si "These Days” reprezinta doar inceputul povestii acestui material.

"Doom Days” marcheaza o schimbare in perceptia creativa a formatiei, care se asaza in antiteza fata de cea regasita pe albumul precedent semnat Bastille, "Wild World”.

Inregistrat in anul 2018, la studioul din Londra al trupei, noul album reda intocmai spiritul nevoii de eliberare, de incremenire a timpului si de distragere de la imaginea apocaliptica ce ne inconjoara. Cu peste 8 milioane de albume vandute, peste 6,5 miliarde de ascultari, Bastille continua sa fie una dintre cele mai ascultate trupe ale momentului. Spre incantarea publicului din Romania, trupa Bastille va sustine un concert memorabil vara aceasta (1 - 4 august), la Cluj, in cadrul festivalului Untold.

" este un album ce abunda in ambitii si idei marete.” – Q Magazine
Publicat pe 06 Iunie 2019 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu