BestMusic.ro » Stiri »   Bere Gratis lanseaza o noua piesa impreuna cu Sore si Cabron - Legati La Ochi

  Bere Gratis lanseaza o noua piesa impreuna cu Sore si Cabron - Legati La Ochi


Bere Gratis a lansat piesa "Legati La Ochi", o piesa in colaborare cu Sore si Cabron, produsa de Sprint Music, MediaPro Music, HaHaHa Production si Cat Music. Melodia este compusa de Mihai Georgescu, cu o orchestratie semnata de Bogdan Ioan iar videoclipul a fost realizat de Claudiu Stan (MVPEntertainment).

Bere Gratis a debutat pe scena muzicala romaneasca in 1998 si de-a lungul timpului, trupa a avut numeroase concerte si spectacole, lansand hit-uri binecunoscute precum: "Ce misto", "Cea mai frumoasa fata", "Poveste de oras", "Ce n-a vazut Parisul", "Pas in doi", "Doua inimi", "Noapte calda", etc. Bere Gratis au avut de asemenea colaborari importante cu artisti renumiti din industria muzicala romaneasca: Sore, Shift, Lora, Amna si maestrul Gheorghe Zamfir.

Sore este o artista romana care a devenit cunoscuta odata cu aparitia in serialul de televiziune "Pariu cu viata" - Lala Band, apoi prin hiturile cu care a cucerit Romania: "Different", "Dor sa-ti fie dor", "Beautiful life", "Cand vremea e rea", "Noapte calda", "Jumatate" sau "Cum sa ma las".

Cabron este un muzician roman cu o activitate de peste 20 de ani. Cariera sa a pornit cu Codu' Penal, trupa in care Cabron a activat alaturi de Shobby. In 2006 a lansat primul album solo, in online, "Prin ochii mei", la cererea fanilor. In 2008 a intrat in echipa HaHaHa Production, alaturi de care a lansat mai multe single-uri care au ajuns hituri la toate radiourile din Romania, printre ele numarandu-se "Arata-le la toti", "Iarna pe val", "Frunzele si iarba", "Da-o tare", "Vocea ta" , "La masa mea".

Mai jos puteti asculta noua piesa semnata Bere Gratis, Sore si Cabron.
Publicat pe 06 Ianuarie 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram