BestMusic.ro » Stiri »   BESTMUSIC: concertele din perioada 21.11.2022-27.11.2022

  BESTMUSIC: concertele din perioada 21.11.2022-27.11.2022


BestMusic te asteapta saptamana viitoare cu urmatoarele evenimente:

1. Concert Sonata Arctica @ Bucuresti- Bilete aici

Sonata Arctica canta pe 21 Noiembrie la Quantic Club din Bucuresti. In deschidere vor canta suedezii de la ELEINE. Sonata Arctica este una dintre cele mai iubite formatii nordice, in momentul de fata avand un catalog de 10 materiale discografice lansate. Bazele trupei au fost puse in 1995, formatia fiind cunoscuta atunci sub numele de Tricky Beans iar ulterior Tricky Means.

2. Concert Sonata Arctica @ Cluj-Napoca- Bilete aici

Sonata Arctica a lansat in 2019 cel mai recent material de studio intitulat 'Talviyo' ce se traduce prin 'Noapte de Iarna'. Discul a intrat in topurile din tari precum Finlanda, Germania, Franta si nu numai! Acum aveti ocazia sa ii vedeti live la CLuj-Napoca!

3. Concert The Mono Jacks @ Hard Rock Cafe Bucuresti - Bilete aici

BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, miercuri, 23 noiembrie, incepand cu ora 21:00, la un concert extraordinar cu The Mono Jacks! The Mono Jacks sunt o trupa alternativa de rock cu influente post-punk, care a luat nastere in anul 2008.

4. Concert Concert The Motans @ Hard Rock Cafe Bucuresti - Bilete aici

Te asteptam la Hard Rock Cafe, joi, 24 noiembrie, incepand cu ora 21:00, la un concert extraordinar cu The Motans! The Motans aka Denis Roabes este un cantaret, compozitor si textier din Republica Moldova care si-a lansat pe 7 martie 2018 albumul de debut My Gorgeous Drama Queens.

5. Concert Carla's Dreams @ Hard Rock Cafe Bucuresti - SOLD OUT

In 25 noiembrie ne intalnim cu Carla's Dreams la Hard Rock Cafe Bucuresti. Concertul este Sold Out.

Nu uitati si de evenimentele viitoare!

1. Hollywood Vampires- Bilete aici.

Supergrupul din care fac parte Alice Cooper, Johnny Depp, Tommy Henriksen si Joe Perry revine la Bucuresti pe 8 iunie 2023 la Romexpo, in aer liber.

2. Eros Ramazzotti- Bilete aici.

Eros Ramazzotti este, fara indoiala, unul dintre cei mai de succes artisti, cu melodii care au marcat istoria muzicii italiene, melodii care au fost auzite in intreaga lume: 70 de milioane de discuri vandute, 2 miliarde de streamuri si aproape 2 miliarde de vizualizari pe YouTube. Ne vedem in 23 aprilie 2023 cu Eros!

3. Palaye Royale- Bilete aici

Trupa canadiano-americana Palaye Royale canta in premiera in Romania pe 8 martie la Arenele Romane din Bucuresti (cort incalzit).
Publicat pe 18 Noiembrie 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram