BestMusic.ro » Stiri » Beyonce revine pe scena dupa 5 ani de pauza concertistica

Beyonce revine pe scena dupa 5 ani de pauza concertistica


Cantareata americana Beyonce va reveni pe scena dupa o pauza indelungata, de aproape cinci ani, cu ocazia unui concert special pe care il va sustine in Dubai.

Vedeta pop-R&B, care a lansat in 2022 cel de-al saptelea album de studio al ei, intitulat "Renaissance", nu a mai sustinut un concert full din anul 2018.

In prezent, artista americana se pregateste sa sustina un astfel de spectacol la hotelul de cinci stele Atlantis The Palm din Dubai, in data de 21 ianuarie 2022.

Beyonce va canta la Atlantis The Palm in cadrul unui eveniment urias. In cadrul acestui hotel s-au organizat o serie de reprezentatii artistice impresionante in ultima perioada. De asemenea, o alta artista binecunoscuta care va calca pragurile The Palm este Kylie Minogue- care va concerta la hotel, in noaptea de Revelion.

Invitatiile au fost deja trimise pentru evenimentul la care va participa Beyonce, care ar urma sa primeasca un onorariu de 24 milioane de dolari pentru show. Potrivit relatarilor din presa, numeroase celebritati si oaspeti de onoare se vor afla in public. Mai multe invitatii au fost trimise pentru evenimentul cu Beyonce - care va sustine un concert de o ora - si care este considerat cel mai "hot" show din oras. Dupa spectacol, va avea loc o petrecere al carei DJ va fi Swedish House Mafia.

Concertul din Dubai va fi primul concert propriu-zis al cantaretei Beyonce dupa ultimul spectacol pe care l-a sustinut in cadrul Global Citizen Festival din Johannesburg, in 2018.
Publicat pe 28 Decembrie 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram