BestMusic.ro » Stiri »   BIA si Betty Blue au lansat single-ul "Amandoua"  

  BIA si Betty Blue au lansat single-ul "Amandoua"
 

  BIA si Betty Blue au lansat single-ul "Amandoua"
 

BIA si Betty Blue sunt recunoscute pentru talentul muzical si aparitiile spectualoase pe care le-au avut de-a lungul timpului.

Cele doua artiste colaboreaza pentru prima oara si lanseaza "Amandoua”, o piesa destinata celor care nu stiu sa valoreze unul dintre cele mai frumoase sentimente din lume: iubirea. Compusa de catre Serban Cazan alaturi de Gabriel Stanoiu si Vizi Imre in studiourile HaHaHa Production, "Amandoua” este un single ce ii vizeaza pe cei care nu vor sa aleaga si decid sa raneasca doua inimi pentru binele lor.

Clipul le prezinta pe cele doua artiste ca doua femei puternice, care aleg sa treaca peste dezamagirea provocata de cel care a ales sa le insele increderea si sa priveasca inainte, spre un nou drum, unul din care el nu va mai face parte.

"Intotdeauna ne-am dorit sa cantam impreuna si in sfarsit visul nostru s-a implinit. Ne-am jucat impreuna cand eram mici, am petrecut mult timp impreuna, am devenit foarte apropiate, iar piesa asta este rezultatul relatiei noastre. Pentru «Amandoua» am colaborat cu Serban Cazan si echipa de la HaHaHa si sunt super mandra de cum a iesit. Sper sa va placa si sa o ascultati cu placere", spune BIA.

"Sunt extrem de fericita ca am ajuns in punctul in care eu si Bianca cantam impreuna. Am crescut impreuna, am visat impreuna si acum luptam amandoua pentru visurile noastre! Sunt mandra de femeia in care se transforma si ma bucur ca pot sa-i fiu alaturi. Mi-as dori ca toate femeile sa se sustina una pe cealalta si sa stergem ideea de competitie si invidie intre femei din mentalul colectiv", povesteste Betty despre colaborarea cu BIA.
Publicat pe 18 Februarie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu