BestMusic.ro » Stiri » BIA si Lino Golden colaboreaza pentru prima data si lanseaza "Dubios" 

BIA si Lino Golden colaboreaza pentru prima data si lanseaza "Dubios" 

BIA si Lino Golden colaboreaza pentru prima data si lanseaza "Dubios" 

BIA colaboreaza pentru prima oara cu Lino Golden si lanseaza "Dubios", un single trap cu elemente hip hop, ce are la baza o poveste de dragoste adolescentina, inceputa pe bancile scolii.

Fiecare etapa a vietii are momentul ei, iar iubirea este unica si apare atunci cand trebuie. Cand un indragostit simte emotia primilor fluturi in stomac, face cunostinta cu dorul, cel mai arzator sentiment, dar se intalneste inevitabil si cu gelozia.

Compusa de catre Lino alaturi de Rashid si Jo Klass, "Dubios" are la baza gandurile si starile prin care trece un adolescent in momentul in care se indragosteste, iar clipul in regia lui Alex Ceausu reda in imagini amalgamul de sentimente, intrebari si trairi.

"Dubios" este o piesa pe care am inregistrat-o in studiourile baietilor de la Golden Boy impreuna cu Lino. Desi am inceput inregistrarile acum un an, au intervenit mai multi factori care ne-au tinut pe loc, dar stiti cum este, tot raul spre bine! Genul pe care-l abordez este putin diferit fata de ceea ce am cantat pana acum si pentru mine a fost o provocare. Ii multumesc lui Lino pentru aceasta colaborare si sper din suflet sa va placa si voua", povesteste BIA.

"M-am cunoscut cu BIA la studio la Golden Boy. Mi s-a parut talentata si am avut ocazia sa lucram. Mi-a placut piesa la care lucrau in ziua respectiva si am simtit ca am ceva tare de zis pe acest single. La clip a fost distractiv. Este o tanara artista talentata si va avea un viitor stralucit", declara Lino Golden.
Publicat pe 16 Iulie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu