BestMusic.ro » Stiri »   Bianca Tilici si Liviu Teodorescu lanseaza piesa Pe Val

  Bianca Tilici si Liviu Teodorescu lanseaza piesa Pe Val


Bianca Tilici si Liviu Teodorescu au colaborat si au lansat o noua piesa, intitulata: "Pe Val", o reala declaratie de dragoste.

Piesa "Pe Val" a fost compusa de Constantin Bodea, EMAA, Misha Miller si Liviu Teodorescu. Videoclipul acesteia a fost regizat de Ioana Mihaela Stan si prezinta o coregrafie realizata de Maria Tarus si Cristian Miron.

Bianca Tilici este o cantareata si compozitoare a carei pasiuni pentru muzica a inceput la o varsta foarte frageda, Bianca incepand sa studieze initial pianul. Ani mai tarziu, in 2018, tanara a participat la emisiunea X Factor si in 2019, aceasta a inceput sa studieze compozitia muzicala la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti.

Liviu Teodorescu este unul dintre cei mai apreciati artisti din Romania, piesele sale avand milioane de vizualizari pe YouTube. Liviu Teodorescu s-a lansat in industria muzicala odata cu aparitia la Vocea Romaniei iar de atunci a lansat numeroase hit-uri si are chiar propriul studio de productie muzicala, LiTE Music.

Biana Tilici a declarat despre piesa: "Pentru ca m-am saturat de piesele triste despre despartire, am vrut sa expun sentimentul pur de iubire. Am vrut sa existe piesa aceea pe care atunci cand o asculti sa te duca cu gandul la persoana iubita si sa transmita un mesaj puternic, pe scurt imnul cuplurilor".

Liviu Teodorescu a adaugat: "Am lansat cea mai frumoasa piesa alaturi de Bianca Tilici. M-a prins din prima, am simtit o conexiune speciala cu piesa asta. Iar Bianca are o voce cum n-am mai auzit in Romania. Asa cum ziceam si la filmarile clipului, sper sa ne saturam de ea cu totii atat de tare la radio, incat sa schimbam postul si sa o gasim si pe urmatorul post de radio."

Asculta noua piesa a celor doi artisti, mai jos.
Publicat pe 15 Noiembrie 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram