BestMusic.ro » Stiri » Bilete de o zi si line-up-ul festivalului Custom Resita

Bilete de o zi si line-up-ul festivalului Custom Resita

Bilete de o zi si line-up-ul festivalului Custom Resita

Intre 5, 6 si 7 iulie are loc Custom Resita, in Poiana Golului, unde vin peste 20 de trupe sa cante pe scena festivalului, chiar in mijlocul naturii.

"Festivalul e o reactie directa a celor care inteleg ca mostenirea industriala poate fi combinata cu speranta pentru un viitor frumos - o reconversie de la industrie la arta printr-un festival construit in jurul celui mai complet si complex gen muzical care exista: rock-ul. De la rock-ul clasic pe care tinerii anilor `80 il ascultau in grupuri de prieteni, ascunsi in apartamentele comuniste, pana la rock-ul progresiv al zilei de azi, care reprezinta exprimarea unei libertati castigate cu greu, trecand prin alternativ sau surf rock – pe toate le vom vedea intre 5 si 7 iulie, in Poiana Golului care vegheaza peste Resita”, transmit organizatorii evenimentului.

Artisti din Finlanda, Germania, UK, Bosnia si Hertegovina, Republica Moldova si Romania promit trei zile de spectacol sus, pe deal, deasupra Resitei.

Astfel, au fost puse in vanzare si biletele pentru o zi la pretul de 100 lei, iar organizatorii anunta line-up-ul festivalului, dupa cum urmeaza:

5 iulie

Camera 101

Rockabella

Gandul Matei

Altar

Celelalte cuvinte

The Rasmus

DORO

6 iulie

Dimitri`s Bats

Baby Elvis

Melting Dice

Alternosfera

The Massive Wagons

John Newman

Uriah Heep

7 iulie

Adam`s Nest

Multiverse

The Road Band & Dean Bowman

Alex Calancea & Lupii

byron

UDO
Publicat pe 10 Iunie 2019 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu