BestMusic.ro » Stiri » Billie Eilish a devenit chipul celei mai noi campanii Gucci de ochelari de soare. 

Billie Eilish a devenit chipul celei mai noi campanii Gucci de ochelari de soare. 


Billie ne prezinta mai multe fatete ale personalitatii sale, in noua reclama semnata de casa de moda Gucci. Billie Eilish a fost selectata pentru campania Gucci datorita autenticitatii sale care se potriveste cu viziunea si valorile casei de moda. Totodata, Gucci mentioneaza ca Billie este considerata de multi drept vocea generatiei sale, acest aspect contribuind si el la alegerea artistei pentru campanie.

Gucci este o casa de moda de lux italiana cu sediul in Florenta, Italia. Liniile sale de produse includ genti de mana, articole de imbracaminte, incaltaminte, accesorii si decoratiuni pentru casa.

Reclama noua a celor de la Gucci pare inspirata de filmele noir, cu o cromatica si tema aparte. Billie apare in video conducand o masina de epoca pe dealurile de la Hollywood, fiind urmarita de o alta masina la volanul careia se afla tot ea. Pe parcursul videoclipului, cele doua Billie Eilish prezinta trei modele de ochelari de soare Gucci, ochelari care au o tenta retro, sofisticata, presarata cu eleganta moderna si simplitate.

In echipa de productie a clipului Gucci il avem pe Alessandro Michele, fotograful Harley Weir si Lina Kutsovskaya. Scenele prezinta o selectie de noi stiluri de inspiratie retro, iluminate in stil cinematografic, clasic, in care avem mai multe detalii care sar in ochiul privitorului, cum ar fi masinile, care joaca si ele un rol cheie, simbolic, fiind extensii metaforice ale celor care le conduc, dezvaluind dorintele, motivatiile si personalitatea acestora. Clipul se incheie in varful unui deal cu cele doua Billie marturisindu-si dragostea una fata de cealalta.

Noua reclama la ochelarii Gucii dupa ce casa de moda a lansat recent campania de toamna 2022, inspirata tot din cinematografie, mai exact din filmele lui Stanley Kubrick: "2001: A Space Odyssey", "A Clockwork Orange" si "The Shining".
Publicat pe 09 Septembrie 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram