BestMusic.ro » Stiri »   Billie Eilish a lansat doua piese noi: "The 30th" si "TV"

  Billie Eilish a lansat doua piese noi: "The 30th" si "TV"

  Billie Eilish a lansat doua piese noi: "The 30th" si "TV"

Billie Eilish a dorit sa impartaseasca fanilor doua piese noi, recent compuse. "The 30th" este prima piesa pe care Billie si Finneas au compus-o dupa ce au terminat albumul "Happier Than Ever", iar "TV" este o melodie cu mesaj social, in care artista face trimitere la legea impotriva avortului. Ambele melodii sunt acustice si se regasesc pe EP-ul "Guitar Songs".

Billie a scris pe Instagram: "O mica surpriza pentru voooi...doua piese noi! "TV" si "The 30th" !!! Aceste piese inseamna atat de mult pentru mine. Sunt atat de fericita sa vi le impartasesc”.

Potrivit unui interviu pe care Billie Eilish i l-a acordat lui Zane Lowe, decizia de a lansa aceste doua piese acum a fost luata din dorinta de a nu se pierde actualitatea mesajului transmis prin versuri. Piesa "TV", ce face referire la procesul Roe vs. Wade, a fost scrisa in perioada in care era dezbatuta legea avortului. Billie si-a exprimat dezacordul cu privire la aceasta lege, piesa fiind deja cunoscuta unora dintre fani. Billie a interpretat piesa in cadrul unui concert sustinut de curand in Manchester, iar reactia publicului a fost atat de coplesitoare, incat bucati din zgomotul creat de multime au fost incluse si in inregistrarea oficiala.

"The 30th" este o piesa mult mai personala, artista ne povesteste in versuri internarea in spital a unei persoane dragi. In interviul cu Zane Lowe nu a dat nume, insa a specificat ca titlul face referire la data de 30 noiembrie.

Billie Eilish a devenit rapid unul dintre cei mai importanti artisti din lume. Piesa "ocean eyes" a fost single-ul de debut, iar albumul de debut "WHEN WE ALL GO TO SLEEP, WHERE DO WE GO?" a debutat pe primul loc in Billboard Hot 200 din SUA, dar si in alte 17 tari, fiind cel mai ascultat album al anului 2019 la nivel mondial.

Billie a continuat sa faca istorie, devenind cel mai tanar artist care a primit nominalizari si a castigat la toate categoriile majore la premiile GRAMMY. Billie Eilish este, de asemenea, cel mai tanar artist care a scris si a inregistrat o piesa oficiala James Bond - "No Time To Die" - pentru care a fost premiata cu Oscar.
Publicat pe 26 Iulie 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram