BestMusic.ro » Stiri »   Billie Eilish atinge 1 miliard de vizualizari la videoclipul piesei "Lovely" si pregateste lansarea primei carti  

  Billie Eilish atinge 1 miliard de vizualizari la videoclipul piesei "Lovely" si pregateste lansarea primei carti
 

  Billie Eilish atinge 1 miliard de vizualizari la videoclipul piesei "Lovely" si pregateste lansarea primei carti
 

Videoclipul piesei "Lovely", lansat de catre Billie Eilish si Khalid in urma cu aproape trei ani, a depasit 1 miliard de vizualizari pe YouTube.

"Lovely" ramane in continuare una dintre cele mai indragite si cunoscute piese ale artistei si este al doilea videoclip lansat de Billie care atinge acest prag, dupa "Bad Guy".

Pentru acest an, Billie Eilish pregareste si un photo book, o carte plina de poze selectate de ea. Billie Eilish va lansa cartea in varianta fizica, dar si ca e-book acompaniata de un audiobook, pe data de 11 Mai 2021.

Pre-order: billieeilish.com/book

Billie Eilish este fenomentul global al secolului 21. Printre recordurile doborate, premiile castigate si arta, nu este o surpriza ca a devenit unul dintre cei mai mari si mai iubiti artisti ai generatiei sale.

In prima ei carte – o calatorie vizuala prin viata sa - Billie este pregatita sa imparaseasca multe cu fanii sai devotati, chiar si poze nemaivazute. Aceasta carte captureaza esenta lui Billie, interiorul si exteriorul persoanei ei, oferind detalii personale din copilarie, viata din turneu si multe altele.

Impreuna cu cartea, va fi lansat un audiobook cu continut exclusiv, in care Billie vorbeste despre viata ei. Cu povesti care nu au mai fost expuse pana acum, amintiri din viata personala si cariera, de la inceputul ei pana la momentul in care a atins succesul si amintiri alaturi de parintii ei. O poveste initima despre drumul sau in viata, totul povestit chiar de catre Billie.

Despre prima ei carte, Billie Eilish declara:

"Am petrecut numeroase ore, in multe luni, cautand prin albumele de familie, alegand fiecare poza din aceasta carte. Sper sa o iubiti la fel de mult ca mine."
Publicat pe 14 Ianuarie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu