BestMusic.ro » Stiri » BLACKPINK dezvaluie detalii despre Born Pink World Tour 

BLACKPINK dezvaluie detalii despre Born Pink World Tour 


Turneul cvartetului incepe in octombrie la Seul. Grupul de fete K-pop a dezvaluit marti (6 septembrie) intreaga serie de date si locatii pentru turneul nord-american si european Born Pink.

Dupa ce vor sustine in 15 si 16 octombrie doua spectacole la Seul, seria de concerte a cvartetului in SUA va incepe 10 zile mai tarziu la American Airlines Center din Dallas.De acolo, vor concerta in locatii importante, inclusiv Centrul Toyota din Housto, Arena State Farm din Atlanta, primul centru Ontario din Hamilton, Ontario, Centrul Unit din Chicago, Centrul Prudential din Newark, N.J. si Stadionul Banc of California din Los Angeles pana pe 19 noiembrie.

Ros, Jisoo, Lisa si Jennie se vor indrepta apoi peste ocean in Marea Britanie si Europa, unde urmatoarea etapa a turneului va incepe pe 30 noiembrie la The O2 Arena din Londra. Sunt programate spectacole suplimentare pentru Palau Sant Jordi din Barcelona, Lanxess Arena din Kln, Germania si doua nopti la Accor Arena din Paris. In plus, fetele au anuntat un nou set de concert al nouasprezecelea pentru Arena Regala din Copenhaga si au reprogramat spectacolul anuntat anterior din Berlin la 19 decembrie la Mercedes-Benz Arena, inainte de a se incheia la Ziggo Dome din Amsterdam pe 22 decembrie, exact la timp pentru a ajunge acasa de Craciun.

Biletele vor fi puse in vanzare pe 16 septembrie 2022, cu prevanzarea incepand cu cateva zile inainte, pe 13 septembrie. Pentru a accesa prevanzarea, fanii se pot inregistra pentru abonamentul oficial BLINK pe Weverse atat in America de Nord, cat si in Europa, pe blackpinklive.com.
Publicat pe 08 Septembrie 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram