BestMusic.ro » Stiri »   Bodi Imita se alatura hub-ului de creativi TRU  

  Bodi Imita se alatura hub-ului de creativi TRU
 

  Bodi Imita se alatura hub-ului de creativi TRU
 

Totul a inceput de la o poza parodiata, iar din acel moment Bodi Imita se bucura de succes datorita trend-ului pe care l-a lansat, cu peste 105 mii de urmaritori pe Instagram.

Printre vedetele parodiate de catre creatorul de continut se numara si starurile Ursula Corbero (Tokyo din serialul La Casa De Papel), Lele Pons, o celebra comedianta din Statele Unite, dar si cu Zhavia, o cantareata tot din Statele Unite. "Am avut placerea si onoarea sa primesc feedback international chiar de la cele trei artiste. Cand am vazut aceste redistribuiri pe conturile lor, n-am putut sa-mi exteriorizez bucuria foarte mult, din cauza fusului orar. La noi era foarte tarziu, la ele doar ce incepea ziua, bucuria mea putea trezi tot cartierul, asa ca m-am rezumat la un mic dans, in camera mea”, povesteste Bodi Imita.

Ii place sa ii faca pe oameni sa se simta bine si de aici a luat nastere si acest val pe care Bodi pare ca l-a creat cu atat de multa usurinta. Intrebat de felul in care reactioneaza oamenii la continutul sau, dar si despre asumarea acestui trend, Bodi spune ca "Din totdeauna mi-a placut sa-i fac pe cei din jurul meu sa se simta bine, tocmai din acest motiv am ales sa parodiez pozele persoanelor publice, pe Instagram. M-am gandit ca postarile mele ar putea aduce un zambet atat pe fata oamenilor care ma urmaresc, cat si pe cel al vedetelor pe care le parodiez. Lucru care s-a si intamplat, de altfel, oamenii imi reposteaza fiecare poza, imi lasa comentarii si mesaje prin care isi exprima starea de bine pe care le-o transmit. Ce ma bucura si mai tare este faptul ca si vedetele fac acelasi lucru, au un simt al umorului dezvoltat si nu se supara cand vad transformarea pe care eu o fac pozelor lor."

Influencer-ul planuieste sa inceapa inclusiv parodierea videoclipurilor, iar recent Bodi s-a alaturat hub-ului TRU [The Real You]. Cu studiouri video si audio special create, dar si cu un lounge inconjurat de natura, TRU poate fi oaza de inspiratie a oricarui creator de continut.

"Din prima clipa de cand am intrat pe usa celor de la TRU powered by Cat Music, am simtit o energie pozitiva din partea tuturor, oameni foarte misto, cu un vibe foarte bun. Se rade mult, toata lumea se simte bine, dar se si munceste in acelasi timp. Sper sa avem un viitor indelungat impreuna”, povesteste Bodi.

TRU este cel mai nou proiect initiat sub egida Cat Music, ce-si propune sa aduca impreuna creatorii de continut "new age” digital din Romania. Astfel, hub-ul mobilizeaza content creators relevanti structurati pe 4 directii: TRU Influencers, TRU Fashion, TRU Production si TRU Sports. Din portofoliul TRU fac parte influenceri precum IHatePink, Atentie! Cad mere, Eea Ikeda, Iulia Boloca, Azaleea Necula, 3 Chestii, Andra Ghinea, AlexandruBrk, dar si multi altii.
Publicat pe 13 Octombrie 2021 de BestMusic.ro