BestMusic.ro » Stiri »   Bogdan Ioan lanseaza prima piesa in limba engleza - „Friday Mood”  

  Bogdan Ioan lanseaza prima piesa in limba engleza - „Friday Mood”
 

  Bogdan Ioan lanseaza prima piesa in limba engleza - „Friday Mood”
 

Astazi este vineri si Bogdan Ioan ne-a pregatit o piesa dance super energica si fresh care sa ne induca exact acel "Friday Mood” pe care il asteptam cu nerabdare inca de luni. Piesa "Friday Mood” vine insotita si de un videoclip plin de culoare si insorit, care ne trezeste nostalgia zilelor de vara petrecute distrandu-ne pe plaja sau explorand locuri noi.

Piesa pop a fost compusa de Magic Juice, iar versurile au fost scrise de Iuliana Puschila, productia piesei fiind realizata de Magic Juice si Tides Audio. Videoclipul, regizat de Silviu Mindroc, il surprinde pe Bogdan Ioan in doua ipostaze diferite. Pe de o parte, acesta este infatisat intr-o camera intunecata, unde luminile multicolore ale globului de disco ii evidentiaza miscarile de dans, iar, pe de cealalta parte, Bogdan Ioan este insotit de o frumoasa domnisoara in pasi de dans sincron de la mare la munte, ilustrand perfect acel "good mood” pe care toata lumea il are pe parcursul weekend-ului.

Referitor la piesa, Bogdan Ioan a declarat: " este despre deconectarea de la rutina zilnica. Impreuna cu producatorul piesei, Magic Juice, am vrut sa cream o piesa cu un mesaj simplu, care sa transmita o stare de bine, sa te faca sa uiti de orice grija. Indiferent de varsta, sex, de cate probleme ai, indiferent de ce muzica asculti in general, atunci cand asculti , nu ai cum sa nu incepi sa dansezi si sa nu fredonezi si tu refrenul”.

Bogdan Ioan este un cantaret roman, fiind castigatorul editiei din 2018 a concursului Vocea Romaniei. Bogdan a ajuns viral pe internet cu prima sa aparitie in concurs. Cover-ul sau al piesei "Earth Song” a lui Michael Jackson a acumulat peste 44 de milioane de vizualizari pe YouTube pana in prezent. Interpretarea a intrat in topul global The Voice Top 10 acts.

"Friday Mood" este prima piesa a lui Bogdan in limba engleza, un cantec fermecator, care iti transmite o stare de bine si cu un vibe retro de anii 80 unic.
Publicat pe 11 Octombrie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu