BestMusic.ro » Stiri » Bohemian Symphony Orchestral Queen Tribute ajunge in 2022 in Romania!

Bohemian Symphony Orchestral Queen Tribute ajunge in 2022 in Romania!

Bohemian Symphony Orchestral Queen Tribute ajunge in 2022 in Romania!

Dupa succesul coplesitor obtinut in cele mai prestigioase teatre si arene italiene, spectacolul "Bohemian Symphony Orchestral Queen Tribute" ajunge in septembrie in Romania. Muzicienii ce alcatuiesc acest proiect vor sustine doua spectacole in Romania: un spectacol la Cluj-Napoca, in Parcul Zazen, si unul la Bucuresti, la Sala Palatului.

Bazata in intregime pe muzica celebrei trupe Queen, Bohemian Symphony este un tribut adus acesteia: patru cantareti, o trupa rock si o orchestra simfonica impletite cu efecte vizuale spectaculoase intr-o atmosfera vibranta. Va fi o experienta muzicala si vizuala care va surprinde simturile publicului si ii va transporta intr-o alta lume. Cu scopul de a aduce un omagiu talentului extraordinar al lui Freddie Mercury si al insotitorilor sai, publicul este insotit sa retraiasca mostenirea imensa a repertoriului Queen.

Cei patru solisti, trupa rock si orchestra simfonica vor reconstitui trei decenii de capodopere ale muzicii rock aducand astfel un omagiu capodoperelor create de catre grupul condus de inimitabil Freddie Mercury. Bohemian Symphony este scris de Giacomo Vitullo si regizat de Maestrul Luca Bagagli si implica alama, corzi si percutii care insotesc vocile puternice ale Alessandrei Ferrari, Roberta Orr, Andrea Casali si Damiano Borgi, voci sustinute de energia trupei rock formata din Enrico Scopa, Andrea Palmeri, Giacomo Vitullo, Lorenzo Milone.

Concertul de la Cluj-Napoca va avea loc pe 7 septembrie, in Parcul Zazen, iar cel din Bucuresti pe 9 septembrie la Sala Palatului, acesta fiind spectacolul reprogramat de pe 4 februarie.Nu ratati cele doua ore de spectacol si magie pura, in compania unor artisti veritabili!
Publicat pe 21 Iulie 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram