BestMusic.ro » Stiri »   Boier Bibescu, Doddy, SHIFT, Aspy si What's UP lanseaza piesa "OCHELARII"

  Boier Bibescu, Doddy, SHIFT, Aspy si What's UP lanseaza piesa "OCHELARII"

  Boier Bibescu, Doddy, SHIFT, Aspy si What's UP lanseaza piesa "OCHELARII"

Boier Bibescu, Doddy, SHIFT, Aspy si What's UP fac o super echipa si prezinta "OCHELARII”, o piesa nonconformista, fresh si super catchy, pe beat-uri dance si cu influente din muzica indiana, ce poate deveni usor unul dintre cele mai ascultate single-uri ale verii.

Compus de catre cei cinci artisti, "OCHELARII” este un single pentru care "ar fi bine sa fii pregatit" pentru ca o sa fie hit, iar clipul in regia lui Boier Bibescu completeaza prin imagini bold vibe-ul piesei.

Cei cinci artisti sunt la prima colaborare in aceasta formula, insa de-a lungul timpului drumurile lor s-au mai intersectat si acum ii leaga o prietenie puternica si o chimie muzicala ce poate fi observata cu usurinta.

"OCHELARII" este primul single de pe urmatorul meu album care se numeste "Next Level" si il voi lansa in toamna asta :). Cu Doddy ma leaga o prietenie de peste 10 ani la fel si cu SHIFT si Whatzy. A fost doar chestiune de timp pana la piesa asta, pe care am facut-o in masina in drum spre un concert, mai exact un bal de boboci :)). Videoclipul este regizat de mine si absolut tot conceptul este creat de mine”, povesteste Boier Bibescu.

Boier Bibescu a facut un obicei din a-si produce si compune propriile single-uri, iar "OCHELARII” nu face o exceptie de la regula. De-a lungul timpului a colaborat cu numerosi artisti precum Khalif, Alex Velea, LLP, John Baiat Bun, Rashid, Stress si a lansat piese precum "Imi e dor”, "Stare de Show”, si "Noi 2”, single-uri care au strans milioane de vizualizari pe YouTube.
Publicat pe 17 Iulie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu