BestMusic.ro » Stiri »   Bon Jovi lanseaza un nou album, cu tenta politica

 

Bon Jovi lanseaza un nou album, cu tenta politica

 
Bon Jovi lanseaza un nou album, cu tenta politica

La 3 ani de la aparitia discului "This House Is Not for Sale", ce marca plecarea lui Richie Sambora din trupa, Bon Jovi anuna un nou material de studio. Discul va purta titlul "Bon Jovi: 2020" i va aborda tematici politice i sociale.

"Semnificaia din spatele noului album - o parte e evidenta: e un an electoral, iar noi nu o puteam duce mai rau", a explicat Jon Bon Jovi in cadrul unui Q&A desfaurat cu prilejul concertului Runaway to Paradise, de pe Marea Mediterana.

Vocalistul Bon Jovi a subliniat i faptul ca tie foarte clar ce-i dorete sa transmita cu acest nou album.

"Am o viziune foarte clara. Cu "This House Is Not for Sale" am punctat multe chestiuni personale, iar acum ele raman in trecut. Aa ca, 2020 - desigur, e un an electoral, dar mai important decat atat este faptul ca am o viziune clara pentru ce va urma."

Daca pana acum versurile trupei reflectau ceea ce se intampla in interior, pe plan emoional, noile piese vor fi o reflexie a ceea ce se petrece in exterior.

"Cred ca sunt foarte incantat de rezultat. Am scris nite piese care sunt foarte diferite de ce ai auzit pana acum. Nu va ateptai la melodii de genul "[You Give Love a] Bad Name". Acesta este un album de contientizare sociala. Una dintre piese e despre veteranii cu PTSD; o alta este despre incidentele din Ohio i Texas. Sunt piese despre subiecte cu greutate," a detaliat Jon Bon Jovi.

Bon Jovi a revenit anul acesta la Bucureti, la 8 ani de la primul sau concert in Romania. Evenimentul a avut loc pe 21 iulie, in Piaa Constituiei, i a facut parte din turneul de promovare "This House Is Not For Sale". La concert au participat peste 50.000 de oameni.
Publicat pe 09 Septembrie 2019 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu