BestMusic.ro » Stiri »   BoyFlow a lansat "Un Finde"

  BoyFlow a lansat "Un Finde"

  BoyFlow a lansat "Un Finde"

Inspirat de sound-ul icon-ului international The Weekend, BoyFlow lanseaza "Un Finde”, un single fresh despre primii fiori ai dragostei si tot ce poti simti atunci cand iubirea te prinde in mrejele ei.

Stii momentul acela cand simti ca plutesti, iar fluturii din stomac iti dau batai de cap? "Un Finde” reda prin versuri o poveste pasionala ce se infiripa treptat si reuseste sa creasca ca un foc arzator in suflet ce nu iti mai da liniste. Compusa de catre BoyFlow si produsa de catre Mint Blue, "Un Finde” este o piesa cu un vibe pozitiv, cu un videoclip regizat de catre Mint Blue Studios in care dragostea prinde culoare si iti da aripi.

"Este o piesa dedicata unei fete de care sunt indragostit, pe care vreau sa o am alaturi pentru totdeauna, nu doar un weekend. Prin acest single vreau sa transmit ca dragostea poate exista din prima secunda in care doi oameni se intalnesc si imi doresc sa simtiti exact ce am simtit eu cand am scris aceste versuri. Puteti visa impreuna, puteti depasi totul impreuna, iar ĞUn Findeğ este modalitatea perfecta de a-ti canta iubirea si de a te bucura de dansul creat alaturi de jumatatea ta", spune BoyFlow.
Publicat pe 20 Septembrie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu