BestMusic.ro » Stiri » Britney Spears se intoarce la muzica cu un nou duet alaturi de Elton John 

Britney Spears se intoarce la muzica cu un nou duet alaturi de Elton John 

Britney Spears se intoarce la muzica cu un nou duet alaturi de Elton John 

Fanii au asteptat cu nerabdare muzica noua de la Britney Spears dupa incheierea mandatului ei de conservator la sfarsitul anului 2021. Acum, se pare ca artista care a avut hitul "…Baby One More Time” face echipa cu nimeni altul decat Sir Elton John pentru revenirea ei in lumea muzicii pe o noua versiune a melodiei clasice a lui John "Tiny Dancer”.

Elton John a inregistrat pentru prima data "Tiny Dancer” pentru albumul sau din 1971 Madman Across the Water. Mai tarziu a lansat "Tiny Dancer” ca single in anul urmator. Cantecul a ramas una dintre cele mai indragite piese ale lui John. A fost certificat de trei ori cu platina in SUA si a ajuns pe locul 41 in topul Billboard Hot 100.

Potrivit Page Six, John se pregateste sa ofere o noua viata melodiei sale, la 50 de ani de la lansarea sa initiala. Se pare ca a inregistrat o noua versiune a cantecului cu Britney Spears."This was Elton’s idea, and Britney is a huge fan,” a declarat o sursa anonima pentru Page Six. "They have recorded a remix of ‘Tiny Dancer’ as a full duet — and it is incredible.”

"Britney was in the studio in Beverly Hills last week with Elton for the super-secret recording session overseen by uber-producer Andrew Watt,” a continuat sursa. Watt a produs albume pentru artisti precum Justin Bieber, Miley Cyrus, Pearl Jam si Ozzy Osbourne si a castigat premiul Grammy 2021 pentru Producatorul Anului.

"They’ve already played it for people at their record label, and everybody is freaking out. It is so good,” a declarat sursa. "They are saying this is going to be the song of the summer.”

"Britney is officially back. She’s back to work, and she’s super excited.”
Publicat pe 02 August 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram